Skip to content
Brand

Jordan Brand opent World of Flight in Shibuya Japan

2 april 2023 12:18
Jordan Brand opent World of Flight in Shibuya Japan

Als gevolg op het succes van de eerste World of Flight flagship store in Milan, breidt Jordan Brand zijn wereldwijde aanwezigheid uit naar het verre oosten. Dit keer is Shibuya, Japan namelijk de basis voor het tweede huis van de World of Flight.

“Na de lancering van Milaan biedt Jordan World of Flight Shibuya nog een unieke uitdrukking van de basketbalcultuur. Tokio dient als het perfecte decor, een stad die voortdurend de grenzen van innovatie, mode, muziek en kunst verlegt.” – Craig Williams, President van Jordan brand

Eerbetoon aan de basketbalcultuur

Met de ruimte van 9.200 vierkante meter biedt Nike een eerbetoon aan de basketbalcultuur en de identiteit en het erfgoed van Jordan Brand. Door met mensen te verbinden over de hele wereld probeert Jordan Brand een nog diepere band met de consument te creëren.

Wat te doen in World of Flight Shibuya?

In de World of Flight store kun je terecht voor de beste Jordan Brand sneakers en kleding voor heren, dames en kinderen. Ook is er een verscheidenheid aan customizable producten in The Workshop. Denk bijvoorbeeld aan de Air Jordan 1 en de Renegade Jacket. Daarnaast biedt The Workshop begeleiding en educatieve tutorials over het veteren, verzorgen en bewaren van schoenen.

Daarnaast dient World of Flight Shibuya, Japan ook als een innovatieve ruimte voor Nike members en biedt het leden de mogelijkheid om nieuwe aanbiedingen en ervaringen te testen. Ook zal de winkel een speciale SNKRS-zone hebben, waar de gelukkigen hun winsten van de SNKRS app op kunnen halen.

Verder introduceert Jordan Brand ook de Content Studio in hun tweede World of Flight store. Deze ruimte kun je gebruiken om unboxings en reviews te filmen en content te creëren om te delen op je social media.

Jordan Brand heeft daarnaast ruimte gegeven aan lokale kunstenaars en gevraagd om hun werk in de winkel te presenteren. Elke kunstenaar brengt een unieke stijl, allemaal met een speciale band met Jordan Brand. Zo heeft grafisch ontwerper en plaatselijke Jordan-verzamelaar Katsu een speciaal randje toegevoegd aan de Flight Lounge, door voorwerpen uit zijn Jordan collectie uit te lenen voor decoratie.

Graag World of Flight Shibuya, Japan een keer bezoeken? De flagship store in Shibuya ligt dicht bij de Harajuku handelszone en is gelegen aan Meiji Dori Street, een van de drukste winkelbestemmingen in Japan. Daarnaast op de hoogte blijven van alle Jordan Brand releases? Houd dan onze officiële Instagrampagina en releasekalender in de gaten!

Jordan Brand World of Flight Shibuya, Japan
Gang in Jordan World of Flight Shibuya
Gang in Jordan World of Flight Shibuya, Japan
Jordans in Jordan Brand World of Flight Shibuya
De deur in Jordan World of Flight Shibuya
The Flight Lounge in Jordan World of Flight Shibuya
The Flight Lounge in Jordan Brand World of Flight Shibuya, Japan
Lokale kunstenaars in Jordan World of Flight Shibuya, Japan
SNKRS zone in Jordan World of Flight Shibuya
Lokale kunst in Jordan Brand World of Flight Shibuya