Skip to content
Newsfeed

Jordan Brand brengt ons de AJ 1 MM High een nieuw WMNS exclusive model

5 april 2023 09:20
Jordan Brand brengt ons de AJ 1 MM High een nieuw WMNS exclusive model

De Air Jordan 1 is zeker een model met een rijke geschiedenis. De eerste colorway verscheen in 1984 en de eerste sneaker in de Jordan lijn heeft elk basketbal veld waar hij op stond onveilig gemaakt. Het model is misschien begonnen als sportsneaker, maar inmiddels is de Jordan 1 ook niet weg te denken uit het straatbeeld. Nu de iconische sneaker al bijna 40 jaar in ons midden is, is het natuurlijk logisch dat er vele verschillende variaties van het model is ontstaan. In 2023 zullen er twee colorways van een nieuwe WMNS exclusive op de markt komen. We gaan het hebben over de Air Jordan 1 MM High ‘Galactic Jade’ en ‘Coconut Milk’.

De nieuwe versie van dit classic silhouet maakt gebruik van leer met extra structuur en canvas. De overlays zijn het meest opmerkelijke onderdeel van deze nieuwe uitgaves. Ze zijn namelijk veel breder dan we gewend zijn ten opzichten van het originele model. Het middenpaneel bestaat uit canvas.

De ‘Galactic Jade’ kleurenstelling maakt gebruik van een Sail basis. De overlays kleuren donkergroen, paars en een donkeren tint van beige. De ‘Coconut Milk’ mixt verschillende kleuren van wit en crème.

Wanneer de WMNS exclusive precies op de markt komt is voor nu nog onduidelijk, maar geen zorgen we kunnen ze hoogstwaarschijnlijk ergens in 2023 verwachten. Bekijk hier alvast de eerste beelden.

Snak je naar meer sneaker content? Volg ons dan op onze Instagram! Druk op de knop om ons account te bekijken.

Air Jordan 1 High MM “Galactic Jade” zijkant
Air Jordan 1 High MM “Galactic Jade” bovenkant
Air Jordan 1 High MM “Galactic Jade” onderkant
Air Jordan 1 High MM 'Coconut Milk' zijkant
Air Jordan 1 High MM 'Coconut Milk' bovenkant
Air Jordan 1 High MM 'Coconut Milk' onderkant