Skip to content
Newsfeed

JJJJound x Reebok krijgt officiële releasedatum

5 april 2023 15:23
JJJJound x Reebok krijgt officiële releasedatum

Nu de zon schijnt, bereiden Reebok en JJJJound zich voor op hun vijfde collab. Dit keer komen de twee merken samen om ons de Club C Classic te brengen in frisse zomerkleuren. De collab wordt op donderdag 6 april 2023 verwacht bij JJJJound.

De derde versie van de Reebok Club C die ontworpen is door JJJJound, heeft een minimalistisch ontwerp. De sneaker is gemaakt met premium materialen en toont de brandings van JJJJound en Reebok. De Club C Classic komt in een witte colorway en combineert grijze en olijfgroene accenten.

Gecombineerd met een ‘Sail’ getint detail langs het profiel van de schoen en een zwarte zool. Dit alles maakt de sneaker een must-have die bij iedere outfit past.

JJJJound x Reebok
JJJJound

Eerder dit jaar kwamen JJJJound en Reebok samen om de collab te teasen met een Instagram post met de caption: ‘JJJJ REEBOK 23’. Nu is het wachten voorbij en is de release gezet op 6 april 2023. Wil je op de hoogte blijven van deze release of andere, check dan zeker onze release kalender. Zo mis je nooit een van de laatste releases.

JJJJound Reebok
JJJJound x Reebok
JJJJound x Reebok