Skip to content
Newsfeed

JJJJound en New Balance komen opnieuw met een 990v3

20 april 2022 13:20
JJJJound en New Balance komen opnieuw met een 990v3

JJJJound en New Balance hebben inmiddels al een hoop verschillende paartjes uitgebracht. Het Canadese streetwear label staat vooral bekend om hun minimalisme. Samen met New Balance verwerken ze deze stijl in verschillende modellen. Eerder dit jaar kwamen de twee merken met de 990v3 in een ‘Olive’ kleurenschema. Nu zijn er beelden verschenen van de JJJJound x New Balance 990v3 in een ‘Brown’ colorway.

De 990v3 heeft een bovenwerk gemaakt van een combinatie tussen mesh, leer en suède. De basis van de upper is gemaakt van mesh en is in een bruine kleur. Over het mesh zitten lederen overlays in een donkerbruine kleur, wat bijna tegen het zwart aanzit. De rest van de overlays zijn gemaakt van suède en zijn in dezelfde bruine kleur als het mesh.

De prominente ‘N’ aan de zijkant is gemaakt van rubber en is in het zwart, net als bij de vorige collab op dit silhouet. De midden- en buitenzool zijn ook in het zwart, net als de veters en de voering.

De JJJJound x New Balance 990v3 ‘Brown’ heeft nog geen officiële releasedatum. Ondanks dat wordt de release ergens in de komende maanden verwacht. Bekijk de eerste beelden van het paar hieronder.

JJJJound x New Balance 990v3 'Brown'