Skip to content
Upcoming

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 30

22 juli 2019 15:52
Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 30

Het is weer maandag, en dat betekent het begin van een nieuwe week vol sneaker releases! Vorige week is de populaire Nike Air Max 1 QS ‘Sketch To Shelf’ uitgekomen en deze week zijn er weer een aantal releases die je niet mag missen! Zoals de Nike Air Max QS ‘Viotech’ en de Air Jordan 1 Defiant Couture ‘Stitch Swoosh’. Voor meer releases check je de releasekalender.


1. Nike Air Max QS ‘Viotech’ | CD0917-300

Het bovenwerk van de Nike Air Max 90 QS ‘Viotech’ is opgebouwd uit kleurrijke suède panelen. Op de hiel is de branding te vinden dat, net zoals de Air Unit, beschikt over gele accenten. De Swoosh is wit en past mooi bij de witte midsole. De tong en veters komen in een coole grijze kleur.

Nike Air Max 90 QS 'Viotech 2.0'

CD0917-300 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Air Force 1 Type ‘N354’ – Black | D1GD183052

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong verschilt erg van de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black

CI0054-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

3. Nike WMNS Shox TL ‘Triple Black’ | AV3595-002

De Nike Shox TL komt in een triple black colorway. Het geavanceerde bovenwerk is voorzien van plastic, rubberen en geborduurde details. Zo is de heel gemaakt van een synthetisch lederen materiaal. De Swoosh is met een dik robuust borduursel vast gemaakt aan het bovenwerk. De drukke upper is bevestigd op de bekende volledige Shox midsole voor een extra futuristische look.

Nike Shox TL 'Triple Black'

AV3595-002 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders

4. adidas Ultra Boost OG ‘Manchester Rose’ | EG8088

De nieuwe colorway van de Ultra Boost OG is geïnspireerd op de legendarische Britse voetbalclub Manchester United. De sneaker is voorzien van een zwarte colorway. Een mooi detail kun je vinden op de tong, hier is namelijk een rood geborduurde Lancashire roos te zien. De roos werd met trots gedragen door het kampioenschapsteam in 1909. Op de middenvoet is de tekst “110 Years”, “Manchester Rose” en “1909_2010” te vinden. De inlegzolen hebben een all-over rozenprint gekregen.

adidas Ultra Boost OG 'Manchester Rose'

EG8088 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Drop Type LX ‘Black’ | AV6697-001

De Nike Drop Type LX ‘Black’ komt in een ‘Black/PinkTint-White-Zinnia’ colorway. De zalmkleurige kleur staat mooi in contrast met het donkere zwart. De witte zool beschikt over comfortabele demping en maakt het ontwerp rustig en compleet.

Nike Drop Type LX 'Black'

AV6697-001 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders

6. Nike SB Dunk Low OG QS ‘Parra’ | CN4504-100

De geruchten gingen al een tijdje en er verschenen steeds meer foto’s online van een Parra X Nike SB Dunk Low. De Nederlandse kunstenaar Piet Parra heeft naast de gelekte Nike SB Dunk ook aan een Nike SB Blazer Low gewerkt. Wat direct opvalt is dat de sneaker redelijk rustig is. De basis is namelijk volledig wit. Het zijn voornamelijk de details die echt de Parra sfeer aan de sneaker geven. De Swoosh is opvallend. Waar er normaal een grote Swoosh aanwezig is, zien we er hier een klein logo met een 3D effect. Op de binnenkant van de schoenen, op de inlegzool, zit een lining en een patroon in de herkenbare Parra kleuren blauw, rood en roze.

Parra X Nike SB Dunk Low OG QS

CN4504-100 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders

7. Parra X Nike SB Blazer Low QS | CN4507-100

Het bovenwerk van de Parra X Nike SB Blazer Low QS is gemaakt van wit leer. Op de zijkant van de sneaker bevindt zich een vier dubbele Swoosh in de herkenbare Piet Parra kleuren blauw, rood en wit. Op de tong is de Parra branding te vinden met een abstract kleuren patroon die ook in de binnenkant van de sneaker staat. De upper van de sneaker zit bovenop een witte mid- en outsole.

Parra X Nike SB Blazer Low QS

CN4507-100 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

8. Saucony Grid Web ‘White/Multi’ | S70466-1

De Saucony Grid Web beschikt over een Grid demping systeem dat verborgen is in de hiel. De ontwerpers van Saucony hielden de typische Saucony driehoekige panelen en groeven en gaven deze verschillende kleuren. Op de zijkant van de sneaker is een paneel met het Saucony logo in een gradient oranje/gele kleur te zien. Een nieuw detail wat ze hebben toegevoegd is het plastic TRB stukje om de hiel en voorvoet. Op het bovenwerk van de sneaker worden de veters beschermd door compact stretch neopreen. Op het bovenwerk kun je ook drie stippen vinden, deze stippen beschikken over Scotchlite tape. Scotchlite is een reflecterende tape en staat als verwijzing naar Saucony’s iconische ‘River’ logo.

Saucony Grid Web 'White/Multi'

S70466-1 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders

9. Air Jordan 1 Defiant Couture ‘Stitch Swoosh’ | CD6579-071

De colorway van de Air Jordan 1 is vrij simpel. Het bovenwerk van de sneaker heeft een kleurencombinatie van zwart en wit die matcht met de mid- en outsole. Wat erg opvallend is, is de weg gelaten Swoosh. De Swoosh is alleen maar te zien door kapotte stiksels die een Swoosh vormen. De linkerkant van het paartje heeft aan de binnenkant wel één Swoosh zitten die geel van kleur is. Op de enkel bevindt zich ook het Air Jordan logo dat zwart is met een rode outline. Als laatste matcht de insole samen met de gele Swoosh.

Air Jordan 1 Defiant Couture 'Stitch Swoosh'

CD6579-071 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders

10. Footpatrol X Mizuno Sky Medal OG | D1GD183052

Footpartol en Japanse Sportmerk Mizuno werken samen en hebben hun aandacht besteed aan een model dat een comeback maakte in 2018 genaamd, Sky Medal OG. De sneaker is voor het eerst uitgekomen in 1993. De schoen werd destijds gezien aan de voeten van atleten. Footpatrol en Mizuno hebben gekeken naar de alledaagse mode en cultuur uit 1993 en hebben zo de sneaker een make-over gegeven. De sneaker beschikt over mesh en vernieuwde synthetische stoffen. Voor de sneaker is een crème/paars kleurenpallet gekozen omdat er in de periode van 1993 de sportwinkels ook over die kleuren beschikten. Op de hiel is het Footpatrol logo te vinden.

Footpatrol X Mizuno Sky Medal OG

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

11. 43einhalb X Reebok Club C Revenge Mu ‘Revenge Of Ruì’ | EG9270-1

Reebok en 43einhalb hebben samengewerkt en de Reebok Club C Revenge MU gebruikt voor hun samenwerking. 43einhalb heeft een geweldig verhaal gecreëerd. De held van dit verhaal is de panda Ruì Bù. Het verhaal is als inspiratiebron gebruikt voor de samenwerking. De colorway van Reebok X 43einhalb Club C is wit met zwart, net zoals een pandabeer. Het logo van Reebok is zwart en loopt van de ene zijkant over de hiel naar de andere zijkant. Ook zijn de veters zwart van kleur met daarop de teksten “Ruì Bù” en “The cooking panda” in het wit. Andere leuke details zijn op de tong te vinden. Op de tong van de linker sneaker is namelijk op het label een pandabeer afgebeeld die een koksmuts draagt. Op de rechter sneaker vind je “Revenge of Ruì Bù” met daarachter twee gekruiste chopsticks. De sneakers komen uiteraard in een lookalike noodle takeaway box.

43einhalb X Reebok Club C Revenge MU 'Revenge of Ruì'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders