Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Reebok Club C?

4 mei 2023 20:33
Hoe style ik de Reebok Club C?

De Reebok Club C is een klassieker waar je de plank gewoon niet mis mee kan slaan. Sinds 1985 veroverd het silhouet vele harten. Heb je toch nog wat meer inspiratie nodig om je nieuwe Reeboks goed te matchen met de juiste outfit? Dan ben je hier bij het goede adres, wij laten je zien hoe je de Reebok Club C kan stylen.

Reebok Club C

In de jaren ’80 was tennis een van de meest geliefde sporten, automatisch had dit ook invloed op de fashion scene van die tijd. Reebok bracht een aantal succesvolle tennis sneakers uit, door het succes van het sport silhouet besloot Paul Brown de trend door te zetten en introduceerde de Reebok Club C in 1985.

De Club C werd ontworpen met de gedachten om het tennispubliek een sneaker te geven die langer kon gebruiken. Tegenwoordig is het silhouet nog steeds razend populair maar als everyday wear sneaker. De Club C die ook de Club Champions wordt genoemd komt het meest voor met een witte basis. Vaak heeft het logo op de sneaker een kleur.

Asphaltgold

Reebok Club C 1985 TV (Chalk / Paper White / Glen Green)

DV6434 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Vele zijn weer gevangen door het Reebok Club C silhouet door zijn succesvolle collab met JJJJound. De ontwerpstudio houdt het originele model aardig in zijn waarde, echter wordt er gebruik gemaakt van kleuren die we nog niet veel hebben gezien op het model.

JJJJound

Reebok Club C JJJJound White Beige

DV7763/FY6066 · Prijs vanaf €420,-

Naar alle aanbieders

Reebok Club C JJJJound White Olive

GX9657 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

White top

Parra longsleeve

BSTN

Aangezien de Club Champion vaak overheersend wit zijn gekleurd is een witte top toepasselijk. Hieronder hebben we een aantal witte tops voor je op een rijtje gezet.

De Parra longsleeve is bedekt met graphics van de Nederlandse kunstenaar Piet Parra. De artiest staat bekend om zijn kleurgebruik en unieke karakters. Een ding is zeker met dit shirt val je een beetje op en laat je zien dat je een echte street fashion kenner bent.

The New Original tee

BTSN

Dit The New Originals t-shirt heeft een zomers uiterlijk, de tulpen die zijn afgebeeld is een kleine knipoog naar de Nederlandse achtergrond van het kledingmerk. Klik op de onderstaande knop om het shirt te shoppen

Patta tee

Asphaltgold

Om in de Nederlandse streetwear brand sfeer te blijven is dit laatste shirt van Patta. De voorkant is basic terwijl op de achterkant van de tee een grote opvallende graphic te zien is. Combineer dit shirt met de Reebok Club C en creëer een perfecte balans in je outfit.

Loose fit broek

Carhartt broek

BSTN

Om je outfit iets meer spice te geven kan je kiezen voor deze Carhartt broek. De bloem op het bovenbeen zorgt voor een bijzonder element op de workwear pants. Gepaard met je nieuwe Reebok sneakers en een wit t-shirt is je outfit al compleet.

Jeans dames

Snipes

Het Nederlands Duitse merk Reell staat onder andere bekend om hun kwalitatieve jeans. Deze mid waisted blauwe jeans passen perfect bij de retro stijl van de Reebok Club C.

Jeans mannen

Een ’90 style broek combineren met een ’80 style sneaker? Perfect in onze ogen! Deze Carhartt baggy fit jeans zijn super comfortabel en passen ook nog eens goed bij Reebok sneakers. Shop de jeans hieronder.

Outwear

Dickies vest

Solebox

Steeds vaker zie je op straat dit soort vesten terugkomen, dit is natuurlijk niet zonder reden. De vestjes zijn comfortabel, bij elke outfit te combineren en stijlvol.

Arte jack

Zowel in de winter als in de zomer is dit Arte jack draagbaar. Samen met je Club C’s ben jij helemaal ready voor de dag.

Bomber

Houd je van iets meer kleur in je outfit? Dan is deze groene Alpha Industries cropped bomber een goede keuze. Ook al is de jas oversized oogt hij niet overdreven groot door de zomen op de rug.

Dit zijn enkele suggesties hoe jij de Reebok Club C kan stijlen. Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je outfits? Check dan even onze Outfit By Sneakerjagers Instagram.