Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de PUMA Slipstream?

11 maart 2023 12:46
Hoe style ik de PUMA Slipstream?

De PUMA Slipstream is een welbekend model bij sneaker liefhebbers. Het model heeft een retro uitstraling en gaat al jaren mee. Het vintage silhouet is gemakkelijk te combineren in diverse outfits. Bekijk hier onze inspiratie tips over het stylen van de PUMA Slipstream.

PUMA Slipstream

De PUMA Slipstream Lo werd geïntroduceerd in 1987. Het model is ontworpen voor de sport basketbal en heeft een lage fit. De vernieuwde variant van de Slipstream komt met premium materialen maar blijft trouw aan zijn voorganger.

PUMA Slipstream
Beeld Asphaltgold

De PUMA Slipstream heeft een chunky silhouet en komt met een leren upper. Suède elementen op de neus en hiel geven de sneaker een chique uitstraling. Op het middenpaneel verschijnt het PUMA logo en ook op de tong en middenzool verschijnen brandings van het Duitse sportmerk.

PUMA Slipstream
PUMA
PUMA Slipstream

Het Slipstream is een welbekend silhouet bij sneaker liefhebbers en is in de afgelopen jaren in diverse samenwerkingen verschenen, waaronder de collabs met Butter Goods, AMI en Pokémon. Ook PUMA’s eigen colorways doen het goed en zijn momenteel bij diverse retailers te verkrijgen.

Bekijk hier de beste inspiratie tips over het stylen van de PUMA Slipstream.

Sportief jack

Dickies Madras Duck Canvas Jacket

Dickies Madras Duck Canvas Jacket
Freshcotton
Dickies Madras Duck Canvas Jacket

Style de PUMA Slipstream met een kort sportief jack. Dit jack van Dickies heeft een groene colorway en een retro uitstraling. Op de borst is het Dickies logo geplaatst. Het jack is voorzien van zakken op de borst en body. De polokraag geeft het jack een chique look.

Patagonia Baggies Jacket

PATAGONIA BAGGIES JACKET
Asphaltgold
PATAGONIA BAGGIES JACKET

Het Baggies jack van Patagonia heeft een strakke look. De jas heeft een zwarte colorway en is gemaakt van nylon. Op de borst is het Patagonia logo geplaatst. De polokraag geeft het jack een chique look. Elastische banden bij de heupen en mouwen houden het jack in model.

Lacoste Blouson

Lacoste Blouson
BSTN
Lacoste Blouson

Het Lacoste jack heeft een retro uitstraling die perfect past bij het DNA van de PUMA Slipstream. Het jack combineert de kleuren off-white, groen en geel. Op de voorzijde is het Lacoste logo geplaatst met de tekst ‘Le Club Lacoste’ eronder. De mouwen en kraag komen met een gestreept motief.

Knit sweater

Obey Verdugo Cardigan

Obey Verdugo Cardigan
Freshcotton
Obey Verdugo Cardigan

Ga voor een retro outfit met een knit cardigan van Obey. Het item komt in een donkerbruine kleur en heeft witte borduursels op de voorzijde. Het vest heeft knopen op de voorzijde waarmee de cardigan ook open gedragen kan worden.

AMI Heart Crew Knit

AMI TONAL LARGE A HEART CREW KNIT
END. Clothing
AMI TONAL LARGE A HEART CREW KNIT

De trui van AMI heeft een basic design. Het item heeft een beige colorway en op de borst is het AMI logo in het wit gebreid. De trui is van 100% wol en heeft een zachte feel.

Patta Argyle Knitted Cardigan

PATTA ARGYLE KNITTED CARDIGAN
Asphaltgold
PATTA ARGYLE KNITTED CARDIGAN

De Patta cardigan is onderdeel van de laatste collectie van Patta. Het item heeft een retro uitstraling en heeft een uniek patroon op de voorzijde. De trui kleurt beige en heeft groene met zwarte details. Op de heupen zijn zakken geplaatst.

Loose-fit jeans

Levi’s 501

Levi's 501
Freshcotton
Levi's 501

De 501 jeans van Levi’s is een all-time classic. De broek heeft een loose-fit en is gemaakt met stevig denim. Op de heupen is het Levi’s embleem gezet en ook het rode Levi’s label komt terug bij de zakken op de achterkant. De lichte wassing is goed te combineren in diverse outfits.

Dickies Madras Duck Canvas Utility Pant

Dickies Madras Duck Canvas Utility Pant
Freshcotton
Dickies Madras Duck Canvas Utility Pant

De Madras Duck Canvas Utility Pant van Dickies heeft een loose-fit en is goed te combineren met het hierboven genoemde Dickies jack. De broek is voorzien van meerdere pockets. De retro uitstraling van de broek is goed te combineren met de PUMA Slipstream.

Accessoires

Maak je outfit met de PUMA Slipstream compleet met een cap van Carhartt WIP en een Butter Goods schoudertas. Beide items hebben een retro uitstraling die goed gaan met het vintage DNA van de Slipstream.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de PUMA Slipstream. Bekijk de diverse PUMA Slipstream colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.