Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Dunk Low

7 juli 2023 21:10
Hoe style ik de Nike Dunk Low

De Nike Dunk Low is misschien wel de populairste sneaker op dit moment. Het model heeft een strak design en is voor zowel de dames als heren in veel colorways te verkrijgen. Benieuwd hoe je de sneaker het beste kunt stylen? We geven je hier een aantal inspiratie tips!

Nike Dunk Low

Een sneaker die iedereen wel in zijn schoenenkast moet hebben; de Nike Dunk Low. Het model is de oploper van de Nike Dunk High, die in 1971 geïntroduceerd werd op het basketbalveld. Tegenwoordig zijn zowel de High als Low variant van de Nike Dunk ook een populair silhouet naast het basketbalveld.

Nike Dunk Low Retro
Beelden Asphaltgold
Nike Dunk Low Retro

De Nike Dunk Low heeft een leren bovenwerk. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst en op de tong en hiel komen de Nike logo’s naar voren. De Dunk Low komt vaak in een two toned colorway, zoals de ‘Arizona State’ colorway die hierboven afgebeeld staat.

Asphaltgold

De Nike Dunk Low is tegenwoordig in veel colorways voor de retailprijs te verkrijgen. Bekijk de beschikbare colorways in de Sneakerjagers releasekalender. Hieronder tonen we je de manieren waarop je de Nike Dunk Low kunt stylen.

Loose fit broek

Carhartt WIP Brandon Pant Blue

Carthartt WIP Brandon Pant Blue
Freshcotton
Carthartt WIP Brandon Pant Blue

We beginnen onze outfit met een loose fit jeans van Carhartt WIP. De jeans heeft een losvallende fit en heeft een lichte wassing die bij veel outfits past. De jeans van Carhartt WIP staan bekend om het stevige denim en de Brandon Pant is geen uitzondering.

Agolde Dakota Track Pant WMNS

AGOLDE DAKOTA TRACK PANT BLACK
BSTN
AGOLDE DAKOTA TRACK PANT BLACK

De Agolde Dakota Track Pant is er eentje voor de dames. De broek heeft een losvallende fit en is met trekkoorden bij de enkels te verstellen. De zoom op de broekspijpen geeft de broek een chique touch. Combineer de broek met de Nike Dunk Low en ga voor een sportieve fit.

Carhartt WIP Nelson Sweat Short Botanic

Carhartt WIP Nelson Sweat Short Botanic
Freshcotton
Carhartt WIP Nelson Sweat Short Botanic

De Nelson Sweat Botanic short van Carhartt WIP is ideaal voor de zomerdagen. De broek komt in een frisse blauwe kleur en is gemaakt van 100% katoen. Op de heupen zijn twee zakken geplaatst waar je gemakkelijk je sleutels of telefoon kwijt kan. Het item is daarnaast nu ook in de sale te verkrijgen!

Graphic tee

Daily Paper Palmiro Shortsleeve uniseks

Daily Paper Palmiro Shortsleeve
Freshcotton
Daily Paper Palmiro Shortsleeve

Combineer een loose fit jeans met het Palmiro shirt van Daily Paper. Het item heeft een opvallende print op de voorzijde. Het shirt is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxed fit.

The New Originals Freddy Tee uniseks

The New Originals Freddy Tee
BSTN
The New Originals Freddy Tee

Het Freddy shirt van het Nederlandse merk The New Originals heeft een unieke print op de rug. Het shirt komt in een lichtbeige colorway en heeft op de voor- en achterzijde het T.N.O. logo. Het shirt is zowel voor de dames als heren.

Butter Goods Bouquet Tee

BUTTER GOODS BOUQUET TEE
Asphaltgold
BUTTER GOODS BOUQUET TEE

Een ander shirt dat gemakkelijk te combineren is in verschillende outfits, is het Bouquet Tee van Butter Goods. Het item heeft een donkerbruine kleur en heeft het Butter Goods logo op de voorzijde met een graphic van een bloemenboeket.

Baseball jack

Daily Paper X Filling Pieces Varsity Jacket uniseks

DP X FP Varsity Jacket
Freshcotton
DP X FP Varsity Jacket

In 2023 kwamen twee van Nederlands grootste streetwear merken samen. Filling Pieces en Daily Paper brachten een uitgebreide collectie, bestaande uit onder andere dit uniseks baseball jacket. Het item heeft een opvallende print op de rug en komt met patches op de voorzijde. Het item is nu in de sale te verkrijgen.

PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity

PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity
Asphaltgold
PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity

Geef je outfit een sportieve twist met dit PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity jack. Het item komt in een lichtbeige colorway en is gemaakt van wol en leer. Op de voor- en achterzijde zijn patches van het merk geplaatst. De retro look van het jack past goed bij de Nike Dunk Low en geeft je outfit dat extraatje.

Accessoires

Maak je outfit compleet met bijbehorende accessoires. Ga voor een zomerse cap van Carhartt WIP en geef je outfit een extra touch. De Air Futura Luxe tas van Nike is perfect te gebruiken als sport- of school tas en is met zijn opvallende colorway het perfecte item om je outfit een boost te geven.

Dit waren enkele inspiratie tips over hoe je de Nike Dunk Low het beste kunt stylen. Neem een kijkje in onze release kalender om de beschikbare colorways van deze sneaker te bekijken.

Vergeet niet om onze nieuwspagina regelmatig in de gaten te houden voor meer berichten zoals deze, zodat je altijd op de hoogte bent.