Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Max 90?

17 juni 2023 12:21
Hoe style ik de Nike Air Max 90?

Recent een Nike Air Max 90 sneaker gekocht, maar heb je wat inspiratie tips nodig voor het stylen van het paar? We got you! Bekijk hier de items die je het beste kunt stylen met de Nike Air Max 90. De outfit picks zijn er voor mannen en vrouwen.

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 werd, zoals de naam al doet vermoeden, in 1990 geïntroduceerd. De sneaker kwam drie jaar na de Air Max 1 op de markt en kwam met een vergrote Air unit. Evenals zijn voorganger, was ook het Air Max 90 silhouet ontworpen door Tinker Hatfield.

Nike Air Max 90

De sneaker arriveerde in de OG ‘Infrared’ colorway en combineerde de kleuren rood, grijs en zwart. Het bovenwerk is van mesh en leren overlays zijn over de neus en hiel geplaatst. Sinds zijn eerste release, heeft de Air Max 90 diverse varianten gekregen en verscheen het model in verschillende collabs, waaronder ‘The Ten’ van Virgil Abloh’s Off-White.

Nike Air Max 90
Asphaltgold
Nike Air Max 90

Ondanks de vele colorways en varianten, blijven de OG colorways als de ‘Infrarad’, ‘Laser Blue’ en ‘Volt’ erg geliefd bij sneakerliefhebbers. Hier tonen we je hoe je de sneaker het beste kunt stylen.

Loose fit jeans

Carhartt WIP Brandon Pant Blue

Carhartt WIP Brandon Pant Blue
Freshcotton
Carhartt WIP Brandon Pant Blue

We beginnen onze outfit met een loose-fit jeans van Carhartt WIP. De jeans heeft een lichte wassing doe goed past bij diverse colorways van de Air Max 90. Carhartt WIP staat bekend om zijn stevige denim jeans die lang mee gaan. Een aanwinst voor de kledingkast dus.

GANNI Light Stripe Denim Cargo

GANNI LIGHT STRIPE DENIM CARGO PANTS
BSTN
Ganni LIGHT STRIPE DENIM CARGO PANTS

De gestreepte cargo jeans van Ganni is er eentje voor de dames. Geef je outfit een extra touch met het strepenmotief en de zakken op de knieën. De loose-fit van de broek geeft je look een nonchalante look. Maak je look compleet met een strakke top en voilà!

OBEY Hardwork Carpenter Denim

OBEY Hardwork Carpenter Denim
Freshcotton
OBEY Hardwork Carpenter Denim

De OBEY jeans heeft een stoere look. De broek heeft een donkere wassing en heeft op de carpenter look. Op de achterzijde is het OBEY logo geplaatst. De broek heeft een tapered fit die mooi over de sneakers valt.

Oversized tee

Nike ACG Vortex tee

Nike Vortex Tee
Asphaltgold
Nike Vortex Tee

Combineer de jeans met een losvallend shirt. Het Nike ACG Vortex shirt heeft een opvallende print op de achterzijde. Het item is onderdeel van Nike’s ACG-lijn, wat staat voor All Conditions Gear. Op de voorzijde is het ACG-logo geplaatst.

Diesel M-ONERVA top

Diesel M-ONERVA-TOP
BSTN
Diesel M-ONERVA-TOP

Het M-ONERVA top van Diesel is deze dagen enorm populair. Het top komt met het Diesel embleem op de borst en heeft een getailleerde fit. Het item is van stevig materiaal en is goed te combineren met een loose-fit jeans.

Parra Tee

Parra Tee
Freshcotton
Parra tee

De shirts van Parra zijn altijd gemakkelijk te herkennen aan de opvallende graphics van de Nederlandse kunstenaar. Het item heeft een kleurrijke look en een losvallende fit. Het shirt is voor zowel mannen als vrouwen en is goed te combineren met de hierboven vertoonde jeans.

Baseball jacket

Parra jacket

Parra jacket
BSTN
Parra jacket

Geef je outfit de perfecte finishing touch met een baseballjack, zoals deze van Parra. Het jack is opnieuw voorzien van opvallende graphics op de borst en rug. Bovendien bieden de twee zijzakken met rits voldoende ruimte om al je essentiële spullen mee te nemen.

Fubu jacket

Varsity Reversible Satin Jacket
SNIPES
Varsity Reversible Satin Jacket

Ben je meer op zoek naar een veelzijdige optie, dan is die van Fubu misschien wat voor jou. Deze jas kun je namelijk op twee manieren dragen. De ene kant heeft een opvallende print op de voorkant, terwijl de andere kant verticale strepen en een logo op de borst bevat. Op deze manier kun je gemakkelijk variëren in je stijl en de jas aanpassen aan je outfit.

Accessoires

Maak je look helemaal af met deze trendy Carhartt pet en de opvallende tas van The North Face. De Carhartt cap voegt een vleugje stijl toe aan je outfit, terwijl de tas van The North Face zowel functioneel als modieus is. Zo kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen.

Carhartt cap
Asphaltgold
The North Face tas
Asphaltgold


Dit waren enkele tips hoe je de Nike Air Max 90 op zijn best kunt stylen. Neem een kijkje in onze release kalender om de beschikbare colorways van deze sneaker te bekijken. Vergeet niet om onze nieuwspagina regelmatig in de gaten te houden voor meer berichten zoals deze, zodat je altijd op de hoogte bent.