Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Max 1 WMNS

3 juni 2023 08:24
Hoe style ik de Nike Air Max 1 WMNS

De Nike Air Max 1 is anno 2023 weer razend populair. Speciaal voor de dames komt Nike met verschillende WMNS colorways. Mocht je van plan zijn de komende zomer een Nike Air Max 1 WMNS aan te schaffen, maar weet je niet zo goed hoe je de sneaker moet stylen, lees dan snel door en laat je inspireren!

Nike Air Max 1 WMNS

De Nike Air Max 1 is al jaren een razend populair model. De sneaker, ontworpen in 1987 door Tinker Hatfield, was uniek in zijn soort en was de eerste Nike sneaker waarbij de Air unit getoond werd. Sinds het jaar 2022 is de sneaker terug van weggeweest en introduceert Nike de ene na de andere colorway.

Nike Air Max 1 WMNS
Nike Air Max 1 WMNS ‘Sanddrift’
Nike Air Max 1 WMNS
Foto’s Asphaltgold

Speciaal voor de dames dropt Nike ook verschillende WMNS exclusives. Deze sneakers komen in damesmaten en hebben vaak een nauwere pasvorm. Mocht je geïnteresseerd zijn in de dames releases, neem dan een kijkje in onze releasekalender.

Nike Air Max 1 WMNS
Nike Air Max 1 WMNS ‘Tour Yellow’

De Nike Air Max 1 WMNS heeft een tijdloos design en is dus gemakkelijk te combineren in diverse outfits. Hieronder geven we je een aantal inspiratie tips voor het stylen van je volgende paartje. Let op: het gaat hier om een WMNS exclusive, de outfits zijn dan ook speciaal voor de dames samengesteld.

Tops

Patta WMNS Basic Fitted T-shirt

WMNS BASIC FITTED T-SHIRT
BSTN
WMNS BASIC FITTED T-SHIRT

We beginnen de outfit met een basic shirt uit de nieuwe Patta WMNS collectie. Het item heeft een getailleerde fit. Op de voorzijde is het Patta logo in het wit gedrukt. De groene colorway van het item is goed te combineren met de ‘Sanddrift’ colorway van de Air Max 1.

By Parra Fucking Fork T-shirt

BY PARRA FUCKING FORK T-SHIRT
Asphaltgold
BY PARRA FUCKING FORK T-SHIRT

Dit By Parra shirt heeft een opvallende print op de achterzijde en komt in zomerse kleuren. De Amsterdamse kunstenaar Piet Parra staat bekend om zijn grafische prints en opvallend kleurgebruik en dit shirt is geen uitzondering. Op de voorzijde is de P van Parra gezet. Kortom, een ideaal zomershirt om te combineren met een ingetogen colorway van de Air Max 1 WMNS.

Daily Paper Reena Top

Daily Paper Reena Top
BSTN
Daily Paper Reena Top

Met de zomerse dagen voor de deur, is dit top van Daily Paper een must voor de kledingkast. Het item heeft een getailleerde fit en heeft het Daily Paper logo op de voorzijde. De dikke banden bij de hals en armen geven het item een stoere twist. De lichte colorway is gemakkelijk te combineren in diverse fits.

Broeken en shorts

Peachy Den Mimi Cargo Pants

PEACHY DEN MIMI CARGO PANTS
END.
PEACHY DEN MIMI CARGO PANTS

Combineer je Nike Air Max 1 WMNS met een ruimvallende cargobroek van Peachy Den. De broek komt in een groene colorway en heeft trekkoorden bij de heupen en enkels waarmee de broek gemakkelijk te verstellen is. Bij de knie is een zak geplaatst.

Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant

Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant
BSTN
Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant

De gestreepte broek van Carhartt WIP heeft een zomerse look. De broek heeft een relaxed fit en komt met zwarte strepen over het gehele design. Op de heup is het Carhartt WIP logo in de vorm van een hartje geplaatst.

Daily Paper Nylon Monogram Shorts

Daily Paper Nylon Monogram Shorts
BSTN
Daily Paper Nylon Monogram Shorts

Speciaal voor de zomer komt Daily Paper met de Nylon Monogram shorts. De short komt met het welbekende Daily Paper motief. De broek is gemaakt met glanzend nylon en is gemakkelijk te combineren met een witte top en een cleane colorway van de Air Max 1.

Zomerse jacks

OLAF Coach Jacket Black

OLAF Coach Jacket Black
Freshcotton
OLAF Coach Jacket Black

Het Coach jack van OLAF is een uniseks jack. Het item is gemaakt van corduroy en heeft een zachte feel. Op de voor- en achterzijde is het OLAF logo geplaatst. De jas is te verstellen met de trekkoorden aan de onderzijde.

Nike Terry Quilted Jack

Nike Terry Quilted Jack
END.
Nike Terry Quilted Jack

Het Terry Quilted jack van Nike heeft een zomerse colorway. Het item heeft een cropped fit wat het een sportieve touch geeft. Op de borst is het Nike logo geplaatst. De jas heeft een zachte feel en komt met een geribbeld motief. Combineer het jack met een lichte colorway van de Air Max 1 en voilà!

Accessoires

Maak je outfit compleet met bijbehorende accessoires. De Carhartt WIP Essiantals crossbody tas is ideaal voor het festivalseizoen. Met een meerdere vakjes en een compact formaat is de tas perfect voor het opbergen van je telefoon, sleutels en portemonnee.

De cap van The New Originals geeft je outfit net die extra touch en komt in een wit met groene colorway.

Carhartt WIP Essentials Bag Small Dollar Green
Freshcotton
The New Originals Workman Cap White Alyssum Dark Ivy
Freshcotton

Dit waren enkele inspiratietips voor het stylen van de Nike Air Max 1 WMNS. Mocht je benieuwd zijn naar de beschikbare colorways van het model, neem dan een kijkje in de Sneakerjagers releasekalender. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.