Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Force Shadow?

19 mei 2023 16:00
Hoe style ik de Nike Air Force Shadow?

Recent een Nike Air Force 1 Shadow aangeschaft, maar weet je niet zo goed hoe je de sneaker het beste kunt stylen? Bekijk hier inspiratie tips voor het stylen van jouw favoriete sneaker!

Nike Air Force 1 Shadow

De Nike Air Force 1 Shadow is een opvallend model. De sneaker haalt, zoals zijn naam al doet vermoeden, zijn inspiratie uit de Air Force 1. Dit klassieke silhouet werd in 1982 geïntroduceerd en werd voornamelijk op de basketbalvelden gedragen. Tegenwoordig is het model ook als lifestyle sneaker een geliefd paartje en heeft de sneaker verschillende varianten gekregen, waaronder de Shadow.

Nike Air Force 1 Shadow
Asphaltgold
Nike Air Force 1 Shadow
Nike Air Force 1 Shadow ‘Shimmer’

De Air Force 1 Shadow is een WMNS exclusive en is dan ook alleen in damesmaten te verkrijgen. De maten lopen op tot maat EU 44.5, dus de mannen kunnen ook zeker hun favoriete colorway bemachtigen. Het Shadow model voegt verschillende details en elementen toe aan het Air Force 1 silhouet. De Shadow komt met dubbele overlays bij de hiel en een extra element op de middenzool.

Nike Air Force 1 WMNS Shadow

Kenmerkende Nike brandings verschijnen op het middenpaneel en op de tong. De Nike Air Force 1 Shadow heeft een laag silhouet en is dus goed te combineren in diverse outfits. We geven je enkele inspiratie tips voor het stylen van je favoriete colorway.

Loose-fit jeans

Ksubi Playback Karma Jean

KSUBI PLAYBACK KARMA JEAN
END.
KSUBI PLAYBACK KARMA JEAN

Met een goede jeans kun je nooit verkeerd gaan. De Ksubi Playback Karma jeans heeft een loose-fit en een high-waist. De lichte wassing maakt de jeans goed te combineren met verschillende colorways van de Air Force 1 Shadow.

Nike ACG Wolf Tree Pant

NIKE ACG WOLF TREE PANT
Asphaltgold
NIKE ACG WOLF TREE PANT

De Nike ACG Wolf Tree Pant is er eentje voor zowel de dames, als heren. De broek heeft een lichte colorway en is gemaakt van zacht materiaal. Op de heup en broekspijp zijn de logo’s van Nike en de ACG-lijn geplaatst. De elastische banden bij de enkels en heupen houden de broek op zijn plaats.

Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant

Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant
BSTN
Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant

De Carhartt WIP WMNS Terrell SK Pant heeft een zomerse look. De broek heeft een loose-fit en normale taillebandhoogte. Het gestreepte motief loopt door over het gehele design. Op de heupen zijn Carhartt WIP brandings geplaatst.

Zomers top

Daily Paper Emefa Tee

DAILY PAPEREMEFA TEE
BSTN
DAILY PAPEREMEFA TEE

Combineer je loose-fit broek met een strakke top en breng balans in je outfit. Het Emefa shirt van Daily Paper heeft een basic design. Op de borst is het Daily Paper gestitched. Het nauwsluitende model maakt het top een geschikt item voor diverse gelegenheden.

Patta Salsa T-shirt

PATTA SALSA T-SHIRT
Asphaltgold
PATTA SALSA T-SHIRT

Het Salsa T-shirt is een item uit de nieuwste collectie van Patta. Het shirt heeft een loose-fit en kan zowel door de dames als heren gedragen worden. Op de achterzijde is een vrolijke print gedrukt.

Soulland Kiki Jumper

Soulland Kiki Jumper
END.
Soulland Kiki Jumper

Mocht het in de avond wat afkoelen, is de Soulland Kiki Jumper een ideale toevoeging aan je outfit. De trui heeft een lichtroze colorway en is gemaakt van zacht materiaal. De oversized sleeves geven het item een unieke twist.

Jackets

(DI)VISION Canvas Bomber Jacket

(DI)VISION CANVAS BOMBER JACKET
END.
(DI)VISION CANVAS BOMBER JACKET

Maak je outfit compleet met dit jack van (DI)VISION. Het item is gemaakt van canvas en combineert de kleuren groen, wit en beige. De asymmetrische look van het jack geeft je outfit net dat ene extraatje en past goed bij de moderne uitstraling van de Air Force 1 Shadow.

ByParra Stacked Pets Varsity Jacket Teal

ByParra Stacked Pets Varsity Jacket Teal
Freshcotton
ByParra Stacked Pets Varsity Jacket Teal

Breng de roze details van de Nike Air Force 1 Shadow ‘Shimmer’ terug in je outfit met het jack van ByParra. De jas heeft een turquoise colorway en heeft op de voor- en achterzijde tekeningen van de Amsterdamse kunstenaar. Het jack is lichtgevoerd en is perfect voor de late zomeravonden.

GANNI Double Satin Short jacket

GANNI DOUBLE SATIN SHORT JACKET
BSTN
GANNI DOUBLE SATIN SHORT JACKET

Ga voor een chique look met het Double Satin Short jacket van GANNI. Het item heeft een glimmende finish en is met knopen te sluiten. De polokraag geeft het jack een elegante touch. Combineer het jack met een strakke top, een pantalon en je favoriete Air Force 1 Shadow colorway en voilà!

Accessoires

Geef je outfit een finishing touch met bijpassende accessoires. De G-SHOCK x Casio Vintage A168XES horloge heeft een gouden kast en is goed te combineren in verschillende looks.

De Tanker 2Way Tote Bag van Porter-Yoshida & CO. is met zijn ruime pasvorm perfect voor het opbergen van je laptop en werkspullen. De glimmende finish matched goed met het luxueuze DNA van de Air Force 1 Shadow.

Dit waren een aantal items die je goed kunt stylen met je Nike Air Force 1 Shadow. Bekijk de beschikbare Nike Air Force 1 Shadow colorways in onze releasekalender en vergeet niet Sneakerjagers te volgen op Instagram om zo geen enkel nieuwsbericht te missen.