Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de New Balance 90/60

26 april 2023 17:37
Hoe style ik de New Balance 90/60

De New Balance 90/60 is anno 2023 erg populair en is met zijn chunky design in een hoop verschillende outfits te combineren. Om je een beetje inspiratie te geven, tonen we je hier enkele outfit tips voor bij het 90/60 model.

New Balance 90/60

De New Balance 90/60 is een van de recentste silhouetten van het Boston-based merk. Het model werd in 2022 geïntroduceerd en kwam voor het eerst naar voren in de samenwerking met Joe Freshgoods. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de hardloopschoenen uit de 2000’s, zoals de 860. Dit in combinatie met de innovatieve technologieën van de 990-serie geeft de sneaker een chunky look.

New Balance 90/60
‘Grey’
New Balance 90/60
‘Workwear’

De sneaker is sinds zijn eerste release, de ‘Sea Salt’ colorway, al in verschillende colorways verschenen. Na de eerste collab met Joe Freshgoods op het 90/60 model, werd in juli 2023 het ‘Inside Voices’ pack gereleased. In dit pack kreeg het 90/60 model twee colorways; de ‘Penny Cookie Pink’ en ‘Baby Shower Blue’.

Joe Freshgoods New Balance 90/60
Beeld New Balance

Het ‘Inside Voices’ pack kwam met een speciale campagne voor het goede doel ‘Community Goods’. In Chicago, waar de release plaats vond, kon men zijn of haar boeken en schrijfwaren inleveren bij het inschrijven van de raffle. De spullen werden gedoneerd aan het goede doel en je maakte kans op de sneaker.

Tegenwoordig is de New Balance 90/60 in verschillende colorways te verkrijgen. Bekijk de colorways in onze releasekalender en check hieronder hoe je de sneaker het beste kunt stylen in je volgende outfit.

Denim jeans

Carhartt WIP Single Knee Pant Black

Carhartt WIP Single Knee Pant Black
Freshcotton
Carhartt WIP Single Knee Pant Black

Style de New Balance 90/60 met een loose-fit denim jeans. De Carhartt WIP Single Knee jeans heeft een nonchalante look. De lichtgrijze wassing maakt het de ideale jeans die met verschillende colorways van de 90/60 is te combineren. Op de heup is het Carhartt WIP embleem geplaatst.

Tommy Jeans x Aries Denim Flag jeans

TOMMY JEANS X ARIES DENIM FLAG JEANS
Asphaltgold
TOMMY JEANS X ARIES DENIM FLAG JEANS

Bij een opvallende sneaker hoort een opvallende broek. De Tommy Jeans x Aries jeans heeft een uniek design en combineert de kleuren rood, wit en donkerblauw. Op de voor- en achterzijde van de jeans zijn de logo’s van beide merken geplaatst. De verf-look maakt de broek uniek in zijn soort.

Billionaire Boys Club Astro jeans

BILLIONAIRE BOYS CLUB EMBROIDERED ASTRO JEANS
END.
BILLIONAIRE BOYS CLUB EMBROIDERED ASTRO JEANS

De Billionaire Boys Club Astro jeans is ook goed te combineren met de New Balance 90/60. De jeans heeft een relaxte fit en een donkere wassing. Op de achterkant van de broek is het BBC-logo geplaatst, ontworpen door Pharrell Williams zelf. Kortom; de ideale jeans voor in je kledingkast.

Oversized hoodie

NB Athletics Icono-Graphic Crew Sweatshirt

NB Athletics Icono-Graphic Crew Sweatshirt
New Balance
NB Athletics Icono-Graphic Crew Sweatshirt

Combineer jouw favoriete jeans met een relaxed, oversized hoodie. De Iconic sweatshirt van New Balance heeft een basic design. Op de voorzijde is ‘Iconic.’ in het blauw gezet met het New Balance logo eronder. De trui is gemaakt van zachte materialen en is er ook in een variant voor mannen.

New Balance Uni-ssentials French Terry hoodie

NEW BALANCE UNI-SSENTIALS FRENCH TERRY HOODIE
Asphaltgold
NEW BALANCE UNI-SSENTIALS FRENCH TERRY HOODIE

Ook voor de heren is er een basic New Balance hoodie. De Uni-ssentials sweater komt in een donkergroene kleur en heeft het NB-logo op de borst. De trui heeft een nonchalante uitstraling. Bij Asphaltgold kun je de hoodie nu in de sale scoren!

Kort jack

Daily Paper Eze Jacket Leaf Clover Green

Daily Paper Eze Jacket Leaf Clover Green
Freshcotton
Daily Papar Eze Jacket Leaf Clover Green

Met de komende zomerdagen is dit het moment om een nieuw zomerjack te scoren. Het Daily Paper Eze jack in de lichtgroene kleur heeft een basic design en is gemakkelijk te combineren in diverse outfits. Op de voor- en achterzijde zijn de logo’s van Daily Paper geplaatst.

Awake NY x Carhartt WIP Teddy Jack

AWAKE NY X CARHARTT WIP TEDDY JACKET
BSTN
AWAKE NY X CARHARTT WIP TEDDY JACKET

Mocht je op zoek zijn naar een jack met een opvallende print, dan is het jack van Awake NY en Carhartt WIP misschien wel wat voor jou. Het jack haalt zijn inspiratie uit de Varsity jackets die op universiteiten gedragen worden. Op de voor- en achterzijde zijn brandings van beide merken geplaatst.

Accessoires

Maak je outfit compleet met bijpassende accessoires. Met het festival seizoen voor de deur, is een crossbody tas altijd handig. De Human Made tas heeft meerdere vakjes waarin je je spullen gemakkelijk kunt opbergen. Tover er een cap van Patagonia bij en voilà, je outfit is klaar.

Patagonia cap
Freshcotton

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de New Balance 90/60. Bekijk de diverse colorways van dit model in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.