Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Air Jordan 1 High

17 november 2022 20:23
Hoe style ik de Air Jordan 1 High

De Air Jordan 1 High is misschien wel een van de meest geliefde silhouetten in de huidige sneaker scene. Het model werd in 1985 geïntroduceerd en was voor het eerst aan de voeten van basketballer Michael Jordan te zien. Sindsdien is het silhouet uitgegroeid tot een classic en is de Air Jordan 1 High op veel verschillende manieren te stylen.

Air Jordan 1 High

Michael Jordan
Michael Jordan met zijn Air Jordan 1’s – Foto Nike

De Air Jordan 1 High, ontworpen door Peter Moore, is de eerste sneaker uit de Jordan lijn van Nike. Het model werd als basketbalschoen ontworpen en was een van de eerste sneakers op het veld die een leren bovenwerk had. Een van de meest bekende colorways van de Air Jordan 1 High, de ‘Chicago’, krijgt er deze maand een nieuwe variant bij.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Foto’s Nike
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

Op 19 november 2022 wordt de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ gereleased. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de classic ‘Chicago’ colorway en combineert de kleuren van de Chicago Bulls, het basketbalteam waar Michael Jordan voor speelde. De sneaker is met zijn strakke en tijdloze design in verschillende outfits te combineren. Check hier onze tips ter inspiratie.

Baggy jeans

Combineert jouw Air Jordan 1 colorway met een baggy jeans. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een jeans waarbij de broekspijpen ietwat over de enkels vallen. Dit geeft jouw outfit een nonchalante uitstraling.

Levi’s 501 jeans

Levi's 501 jeans
Freshcotton
Levi's 501 jeans

De Levi’s 501 jeans is een klassieker onder de denim broeken. De jeans is met zijn relaxte fit goed te combineren in verschillende outfits. Op de heup is het Levi’s embleem geplaatst. De lichte wassing van de Levi’s 501 geeft de jeans een frisse uitstraling.

Arte Antwerp Paul Heart Logo

Arte Antwerp Paul Heart Logo
Asphaltgold
Arte Antwerp Paul Heart Logo

De Arte Antwerp Paul Heart Logo jeans heeft een relaxte fit en kleurt lichtblauw. Op de achterzijde is het Arte Antwerp logo gestitched. Hier is een rood hartje te zien die goed matcht met de ‘Lost and Found’ colorway van de Air Jordan 1 High. De broekspijpen lopen ietwat over de enkels, wat de broek een nonchalante look geeft.

Carhartt WIP Newel Pant Blue

Carhartt WIP Newel Pant Blue
Freshcotton
Carhartt WIP Newel Pant Blue

De Newel Pant Blue van Carhartt WIP heeft een lichte wassing. De jeans is van stevig denim en heeft een relaxed tapered fit. Op de heup is het Carhartt WIP embleem geplaatst.

Oversized hoodie

Combineer de relaxte jeans met een oversized hoodie. Met het komende winterseizoen is een goede hoodie een must voor in iedere kledingkast. Check hieronder een aantal geschikte opties die ook goed te combineren zijn met de Air Jordan 1 High.

Jordan x J Balvin Hoodie (Flat Pewter/Black)

 Jordan x J Balvin Hoodie (Flat Pewter/Black) Jordan x J Balvin Hoodie (Flat Pewter/Black)
Patta
Jordan x J Balvin Hoodie (Flat Pewter/Black) Jordan x J Balvin Hoodie (Flat Pewter/Black)

De Jordan x J Balvin Hoodie heeft een opvallende print. Het item is onderdeel van de Jordan lijn en is in samenwerking met artiest J. Balvin ontworpen. De trui kleurt paars met zwart en heeft een tie-dye print. Op de voorzijde is het Jumpman logo geplaatst. Op de rug is Air Jordan in abstracte letters gezet.

Stüssy Basic Hoodie Ash Heather

Basic Stussy Hoodie Ash Heather
Freshcotton
Basic Stussy Hoodie Ash Heather

De Stüssy Basic hoodie in de colorway ‘Ash Heather’ heeft een ietwat rustiger design. De trui kleurt off-white en heeft op de voor- en achterzijde het Stüssy logo gezet. Deze kleurt hier zwart. Het item is voorzien van capuchon die met trekkoorden te verstellen is.

Carhartt WIP American Script hoodie

CARHARTT WIP HOODED AMERICAN SCRIPT SWEAT
Asphaltgold
CARHARTT WIP HOODED AMERICAN SCRIPT SWEAT

De Carhartt WIP American Script hoodie is met zijn basic design goed te combineren in verschillende outfits. Het item kleurt gemêleerd grijs en heeft het Carhartt logo op de voorzijde. De hoodie heeft een relaxed fit die goed matched met de Air Jordan 1 High.

Baseball jack

Maak je outfit compleet met een baseball jack. Ga voor een sportief baseball jack en geef jouw outfit een sportieve twist. Of kies een jack met patches op de mouwen om een vintage draai een je fit te geven.

Carhartt WIP Letterman Jacket

CARHARTT WIP LETTERMAN JACKET
Asphaltgold
CARHARTT WIP LETTERMAN JACKET

Het Carhartt WIP Letterman Jacket is gemaakt van corduroy. Het item kleurt zwart en heeft oranje details op de borst en bij de mouwen. Het Carhartt logo is in embroidery letters op de voorzijde gezet. Het jack is met zijn zwarte colorway met veel Air Jordan 1 High colorways te combineren.

Daily Paper x Filling Pieces Flag Varsity Jack

Daily Paper x Filling Pieces Flag Varsity Jack
Asphaltgold
Daily Paper x Filling Pieces Flag Varsity Jack

Dit item is een van de vele opvallende items uit de Daily Paper x Filling Pieces collab. In 2022 kwamen de twee merken voor het eerst samen en werden de DNA’s van de Amsterdam-based brands gecombineerd in een uitgebreide collectie. Dit jack kleurt zwart en heeft een opvallende print op de rug. Ook komen de logo’s van beide merken terug op de voor- en achterzijde.

Accessoires

Maak je outfit compleet met bijhorende accessoires. Style jouw Air Jordan 1 High met matchende Nike sokken en kies een cap in de kleur van jouw sneaker om de outfit rond te maken.

Nike Everyday Plus Force sokken

Nike Everyday sokken
Nike
Nike Everyday sokken

De Nike Everyday Plus Force sokken zijn van stevig materiaal en zijn ontworpen met de DRI-FIT technologie. De sokken kleuren off-white. Op de kraag is de Swoosh geplaatst. De groene details geven de sokken een subtiele twist.

Dickies Union Springs Cap Gingerbread

Union Springs Cap Gingerbread
Freshcotton
Union Springs Cap Gingerbread

Tot slot hebben we de Union Springs Gingerbread cap van Dickies. Dit item heeft een dieporanje kleur en heeft de quote ‘No Luck Needed’ op de voorzijde gezet. De cap is te verstellen met de strap op de achterzijde.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Air Jordan 1 High. Bekijk de verschillende Air Jordan 1 High colorways in onze releasekalender. De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ wordt op 19 november 2022 gereleased.

Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.