Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de adidas OZWEEGO in een outfit?

20 april 2023 19:23
Hoe style ik de adidas OZWEEGO in een outfit?

De adidas OZWEEGO is tegenwoordig een razend populaire sneaker. Het chunky silhouet heeft een moderne uitstraling en is in een hoop colorways te verkrijgen. Bekijk hier hoe je de adidas OZWEEGO het beste kunt stylen in je volgende outfit.

adidas OZWEEGO

De adidas OZWEEGO werd in 1996 voor het eerst gereleased. De sneaker werd als hardloopschoen geïntroduceerd en kwam met de welbekende adiPrene-technologie in de middenzool en het Torsion-systeem. Het OZWEEGO wordt ondersteund door een EVA-middenzool. De combinatie van de drie technologieën maakt het een erg comfortabele sneaker.

adidas Ozweego
Beeld Hasselblad H4D

Het bovenwerk heeft een opvallend design. Het model combineert de materialen mesh, leer en suède. Over het gehele silhouet zijn dynamische overlays geplaatst. Op de hiel is een treklus geplaatst. Hiermee kan de sneaker gemakkelijk aangetrokken worden.

adidas OZWEEGO
Beeld adidas
adidas OZWEEGO

De moderne en sportieve uitstraling van de adidas OZWEEGO maakt het een makkelijke sneaker om te combineren in je volgende outfit. Om je wat inspiratie te geven, hebben we hieronder een aantal inspiratie tips op een rijtje gezet.

Oversized hoodie

Humanrace adidas hoodie

Humanrace adidas hoodie
BSTN
Humanrace adidas hoodie

Combineer de adidas OZWEEGO met deze basic Humanrace hoodie. De Humanrace lijn bij adidas wordt gerund door de artiest Pharrell Williams. De hoodie is uniseks, heeft een lichtgrijze kleur en heeft op de borst het logo gezet. Het item is nu in de sale te verkrijgen bij BSTN.

Dime Firewall hoodie

END.
Dime Firewall hoodie

De Firewall hoodie van Dime heeft een opvallende print. Op de voorzijde is een cartoon geplaatst met een computer verkleed als tovenaar. Op het scherm is het logo van Dime geplaatst. Het item heeft een loose-fit en is momenteel in de sale te verkrijgen.

Daily Paper sweater

Daily Paper sweater
Freshcotton
Daily Paper sweater

De hoodie van Daily Paper heeft een opvallende look. Op de voor- en achterzijde zijn kleurrijke figuren gestitched. Op de borst zien we het Daily Paper logo. Het item heeft een relaxte fit en heeft elastische banden bij de kraag en mouwen die de trui in model houden.

Loose-fit broek

adicolor Classics Firebird trainingsbroek

adicolor Classics Firebird trainingsbroek
adidas
adicolor Classics Firebird trainingsbroek

De Firebird trainingsbroek van adidas is een must voor iedereen. De broek heeft een nonchalante uitstraling en komt met de welbekende Three Stripes op beide broekspijpen. Op de heup is het adidas Trefoil logo geplaatst en de broek is met de ritsen bij de enkels te verstellen.

adidas Sweatpant dames

adidas Sweatpant dames
BSTN
adidas Sweatpant dames

De adidas joggingbroek voor dames heeft een zachte feel. Op de heup is het Trefoil-logo gezet. De biezen op de broekspijpen geven de broek een chique look. De elastische banden bij de heupen en enkels houden de broek in model. De broek is nu in de sale bij BSTN te verkrijgen.

Levi’s 501 jeans

Levi's 501 jeans
Freshcotton
Levi's 501 jeans

Mocht je de adidas OZWEEGO in een wat stoerdere look willen combineren, ga dan voor de tijdloze 501 jeans van Levi’s. De broek is al jaren een classic en heeft een relaxte fit. De lichte wassing kan goed gecombineerd worden met diverse OZWEEGO colorways.

Varsity jacket

Obey Care Denim Varsity jacket

Obey Care Denim Varsity Jacket
Freshcotton
Obey Care Denim Varsity Jacket

Maak je sportieve outfit in combinatie met de adidas OZWEEGO compleet met een varsity jack. De jas van Obey heeft een korte fit en heeft op de voor- en achterzijde een unieke print. Het Obey logo heeft een lichtroze kleur en wordt vergezeld door twee engelen. De quote ‘we haunt your dreams…” verschijnt op de voor- en achterzijde.

By Parra varsity jack

By Parra Varsity jack
Asphaltgold
By Parra Varsity jack

Het varsity jack van By Parra heeft een unieke look. Op de voor- en achterzijde zijn de werken van de Amsterdamse kunstenaar Piet Parra gezet. Het jack heeft een petrol-blauwe kleur en combineert groene, roze en witte details. De korte fit van het jack maakt het een ideale jas om in diverse outfits te combineren.

Accessoires

Maak je outfit met de adidas OZWEEGO compleet met bijbehorende accessoires. De rugtas van adidas heeft een speelse look en heeft over het gehele design het Trefoil logo gezet. Combineer je outfit tot slot met een adidas cap en voilà!

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de adidas OZWEEGO. Bekijk de diverse colorways van dit model in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.