Skip to content
Upcoming

Het M&M’s x adidas Forum Low pack is nu te koop bij Footshop

10 mei 2022 16:06
Het M&M’s x adidas Forum Low pack is nu te koop bij Footshop

Wie kent ze niet? De kleine chocolaatjes in allemaal verschillende kleuren en smaken die smelten op je tong. We hebben het natuurlijk over M&M’s. Bij het lezen van deze zin begint je maag waarschijnlijk al te borrelen. Iedereen is er gek op, van jong tot aan oud. Het chocolademerk is in 2022 de samenwerking aangegaan met adidas.

In april 2022 hebben de twee een gele Forum Low uitgebracht, hier voegen zich nu in mei 2022 zes nieuwe colorways aan toe. Het pack is vanaf dinsdag 10 mei 2022 te koop bij Footshop! Klik op de button hieronder om naar de webshop te gaan. Bekijk de door Sneakerjagers geschoten productfoto’s en unboxing in dit blog.

M&M's x adidas Forum Low

M&M’s x adidas Forum Low

De M&M’s x adidas Forum Low zijn verkrijgbaar bij Footshop in een ‘Yellow’, ‘Brown’, ‘Red’, ‘Blue’, ‘Orange’ en ‘Green’ colorway. Bij de eerder gereleasde Forum Low kwam het gehele bovenwerk in een geel met bruine kleur.

Dit is in tegenstelling tot de nieuwe kleurstellingen, deze combineren namelijk de desbetreffende kleur met wit. Daarnaast is de kleur op elk paartje op een andere plek geplaatst, waardoor elk paar uniek is.

Bij de blauwe en oranje colorway zit de kleur vooral op de hiel en branding, terwijl het bij de bruine ook op de neus zit. Op de groene en rode zit de kleur dichter bij de neus. De gele heeft de kleur bijna op het gehele bovenwerk.

M&M's x adidas Forum Low
M&M's x adidas Forum Low

Elke sneaker heeft een chocolade bruine buitenzool wat het ontwerp compleet maakt. Daarnaast komen de perforaties in een ‘M’ vorm, wat verwijst naar M&M’s. De branding die het meeste opvalt is het logo van het merk, deze staat namelijk in het groot op het zijpaneel van de paartjes.

Het leukste detail is dat elke sneaker een M&M cartoon in de kleur van de schoen op de inlegzool heeft staan. Ook is de vorm van het chocolaatje te zien op de hiel. Je zou deze bijna op willen eten, zo goed lijkt het op het echte snoepje.

M&M's x adidas Forum Low

Unboxing

De details gaan veel verder dan alleen de schoen, zoals je hieronder kunt zien zijn deze ook verwerkt in en op de box. Daarom hebben wij voor jullie een nieuwe unboxing gefilmd, waarin je in één video alles te zien en te weten krijgt over het M&M’s x adidas Forum Low pack. Bekijk deze hieronder!

Footshop

Mocht je na het zien van deze beelden een paartje willen aanschaffen, het gehele pack is vanaf 10 mei 2022 te koop bij Footshop! Via de buttons hieronder kun je de sneaker per colorway bekijken en bestellen. Elk ontwerp zal €150,- kosten. Scoor ze snel voordat ze uitverkocht zijn!

M&M's x adidas Forum Low ' Yellow'

GY6317 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

M&M's x adidas Forum Low 'Red'

GZ1935 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

M&M's x adidas Forum Low 'Brown'

GY6313 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

M&M's x adidas Forum Low 'Green'

GY6314 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

M&M's x adidas Forum Low 'Orange'

GY6315 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

M&M's x adidas Forum Low 'Blue'

GZ1936 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders