Skip to content
Newsfeed

Het hoofdkantoor van Foot Locker EMEA is verhuisd naar Utrecht

10 april 2024 18:18
Het hoofdkantoor van Foot Locker EMEA is verhuisd naar Utrecht

Foot Locker is officieel verhuisd naar hun gloednieuwe EMEA-hoofdkantoor in het hartje van Utrecht!

Foot Locker kennen we natuurlijk allemaal als een van de belangrijkste verkopers van sportschoenen- en kleding. Het bedrijf heeft bijna 2500 winkels in 26 landen wereldwijd. Bij Foot Locker vind je een breed scala aan grote merken, zoals Nike, adidas, PUMA, New Balance en Salomon.

In een persbericht onthulde de schoenenwinkel dat ze zijn verhuisd van hun vorige EMEA-hoofdkantoor in Vianen, een andere stad in Nederland. Reden hiervoor was “om het reizen van en naar het werk voor ons team in de regio’s Europa, het Midden-Oosten en Afrika te vereenvoudigen”.

Het nieuwe kantoor is te vinden in Creative Valley, een verzameling kantoren in het centrum van Utrecht, dicht bij het Centraal Station. Deze bruisende plek en de nieuwe werkruimte beloven de creativiteit te stimuleren, samenwerking te bevorderen en de sneakerhead in iedereen los te laten.

Deze verhuizing is een belangrijke stap voor Foot Locker EMEA. Omdat we midden in de sneakerwereld zitten, streven we ernaar om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin we onze gedeelde passies vieren en teamwork, creativiteit en innovatie in alles wat we doen aanmoedigen.

Foot Locker EMEA

Alle 365 medewerkers van Foot Locker in EMEA zullen naar de nieuwe locatie verhuizen, zo meldde Foot Locker.

Bekijk meer beelden uit het nieuwe EMEA-hoofdkantoor van Foot Locker hieronder, en neem een kijkje op de website voor de nieuwste sneakers!

The Heart of Sneakers Foot Locker
EMEA hoofdkantoor Foot Locker
The Heart of Sneakers Foot Locker Utrecht
Sneakers in EMEA hoofdkantoor Foot Locker
Kleding in EMEA hoofdkantoor Foot Locker
Vergaderruimte EMEA hoofdkantoor Foot Locker
EMEA hoofdkantoor Foot Locker in Utrecht
EMEA hoofdkantoor Foot Locker in Creative Valley in Utrecht