Skip to content
Newsfeed

Het gerucht gaat rond dat wij een nieuwe Nike SB x Carhartt samenwerking kunnen verwachten

21 maart 2023 18:18
Het gerucht gaat rond dat wij een nieuwe Nike SB x Carhartt samenwerking kunnen verwachten

Net na de release van de Nike SB x Air Jordan ‘Pine Green’ gaat het gerucht rond dat er een nieuwe bijzondere SB collab op ons te wachten staat! Rumour has it dat er gewerkt wordt aan een Carhartt x Nike SB sneaker.

Pas op, spring niet meteen een gat in de lucht want dit soort roddels hebben we al eerder gehoord. In oktober 2022 werd er even gesproken over een Eminem, Nike SB en Carhartt samenwerking, echter was de manager van de rapper er al snel bij om de verhalen te ontkrachten. Toch komen de geruchten tussen een samenwerking met het workwear brand en Nike weer terug, dit zal toch niet geheel zonder reden zijn? Volgens insiders in de scene zal er een collab plaatsvinden, en kunnen we apparel en een sneaker terug zien.

De wegen van Carhartt en Nike Skateboarding hebben elkaar wel al een keer gekruist. All the way back in 2004 hebben de twee een samenwerking uitgevoerd en ontstond er twee colorways van de Nike SB Dunk Low ‘Carhartt’.

Zal de nieuwe collab een heruitgave zijn van de 2004 versie? Wij zijn in ieder geval al hyped door deze geruchten. Houd de sneaker news pagina in de gaten voor updates over deze eventuele samenwerking tussen Nike SB en Carhartt.