Skip to content
Newsfeed

Het gerucht gaat dat een Union x Air Jordan 1 High OG zal droppen

1 april 2023 12:11
Het gerucht gaat dat een Union x Air Jordan 1 High OG zal droppen

Zoals jullie misschien wel weten hebben Union en Jordan Brand in 2018 samengewerkt om twee van de meest populaire Air Jordan 1 colorways uit te brengen. Het lijkt er nu op dat er dit jaar een derde kleurencombinatie van de Union x Air Jordan 1 High OG zal worden uitgebracht. Volgens geruchten zal deze in augustus 2023 gaan droppen.

In januari 2023 kwam het nieuws voor het eerst naar buiten. Vervolgens verschenen er verschillende mock-ups, die gebaseerd waren op de 2018 release. Nu is er naar buiten gebracht dat deze mock-ups slechts speculaties zijn. Deze zouden totaal niet in de buurt komen van het daadwerkelijke ontwerp.

Volgens de nieuwe bron zal de derde samenwerking in een combinatie komen van ‘Sail/Wolf Grey/Muslin/Pale Vanilla/Kinetic Green/University Gold’. Daarnaast zal deze naar verwachting in augustus 2023 worden uitgebracht.

Voor nu, kunnen we alleen maar wachten totdat er beelden en extra details van de Union x Air Jordan 1 High OG verschijnen. Zodra deze kenbaar zijn gemaakt zal Sneakerjagers je als eerste op de hoogte brengen via de sneaker news pagina!