Skip to content
Brand

Go big! Nike Members krijgen 25% korting

22 november 2022 22:17
Go big! Nike Members krijgen 25% korting

Op 25 november 2022 vindt het grootste winkelevenement van het jaar plaats: Black Friday! Ook Nike laat je niet in de steek en komt met grote kortingen. Zo profiteren Nike Members van 25% korting de gehele collectie met de kortingscode WIN22. De actie loopt tot 24 november 2022 08:00 uur.

Trend Nike Sneakers in de uitverkoop

Nike Air Max Plus

Nike Air Max Plus

We beginnen de Nike sale met de Air Max Plus in volledig zwart. De sneaker heeft een moderne uitstraling en heeft dynamische overlays over het gehele design. De AM Plus wordt geleverd met zijn klassieke ‘Tuned’ demping die zorgt voor comfort.

Air Max 90 LTR

Nike Air Max 90 LTR

De Nike Air Max 90 LTR blijft trouw aan zijn roots met zijn iconische wafelzool, gestikte leren overlays en klassieke TPU panelen met kleuraccenten. Het monochrome bovenwerk biedt veelzijdige stylingopties. Een echte klassieker!

Nike Blazer Mid ’77 Vintage

Een andere classic uit de Nike sale, is de Blazer Mid Vintage. Het model werd gelanceerd in de jaren 70 en heeft zich tot op de dag van vandaag stevig geïntegreerd in de sneakerwereld. De witte colorway komt gekleed in lichtgrijze en zwarte details.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Ook deze Air Max 90 is te verkrijgen met 25% korting. De sneaker komt in een opvallende colorway met contrasterende oranje details op de Swoosh en de hiel. Verder is dit silhouet voorzien van de klassieke wafelprofiel en Air demping.

Air Jordan Legacy 312 Low

De Air Jordan Legacy 312 Low viert de erfenis van Michael Jordan. Dit silhouet wordt geleverd in neutrale tinten die bij iedere outfit passen. Ook keert de beroemde olifantenprint terug op de sneaker. Op de tong is het Wing logo gezet.

Nike Court Vision Alta

Nike Court Vision Alta
Nike Court Vision Alta

Ook de Nike Court Vision Alta is tijdens Black Friday in de sale te verkrijgen. De sneaker kleurt wit met zilver en heeft een leren bovenwerk. De hoge plateauzool geeft het model een unieke twist. Op de hiel zijn de Nike brandings gezet.

Nike Air Monarch IV

Nike Air Monarch IV

De Nike Air Monarch IV is ontworpen voor in de sportschool, maar is tegenwoordig ook een populaire lifestyle sneaker. De Monarch heeft een retro uitstraling en combineert de kleuren wit, blauw en zilver.

Nike Air VaporMax Plus

Nike Air VaporMax Plus

De Nike Air VaporMax Plus combineert het verleden met de toekomst. Het model doet denken aan de Air Max Plus uit 1998 met dynamische overlays op het bovenwerk. Daarnaast brengt de Air VaporMAx Plus de VaporMax Air technologie naar het silhouet die zorgt voor comfort en een moderne look.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95

Deze Nike Air Max 95 combineert comfort met traditionele stijl. Verder is de sneaker voorzien van de welbekende Air Units in de middenzool. Deze geven de sneaker een sportieve look.

Nike Air Force 1 Low Retro

Nike Air Force 1 Low Retro

We sluiten ons overzicht af met het meest klassieke silhouet van allemaal: de Nike Air Force 1. Deze Anniversary Edition van de sneaker heeft een leren upper en komt met een blauwe Swoosh. Met de bijhorende tandenborstel is de sneaker goed schoon te houden.

Dit waren een aantal items uit de Nike promotie. Met de kortingscode WIN22 profiteer je tot 24 november 2022 08:00 uur van 25% korting op de gehele collectie bij Nike. De korting is uitsluitend geldig voor members, dus mocht je nog geen Nike Member zijn, schrijf je dan snel in.

Wil je geen Black Friday aanbiedingen missen? Check onze Black Friday Guide!