Skip to content
Brand

Geniet van de zomer met Snipes!

19 augustus 2022 15:49
Geniet van de zomer met Snipes!

De zon is aan het stralen en de temperaturen lopen buiten hoog op, het is weer zomer! Wanneer je om je heen kijkt zie je alleen maar blije mensen. Het seizoen van festivals, zwemmen en BBQ’s. Snipes zorgt dat ook jij kunt shinen met de exclusieve Nike Air Force 1 Low ‘Pastels’ en Nike Air Force 1 Low ‘Blue Pastel’. Met deze paartjes weet je in ieder geval zeker dat je het zonnetje in huis bent. Bekijk de kicks hier!

Nike Air Force 1 Low ‘Pastels’ | DR8590-600

Het eerste paartje is de Nike Air Force 1 Low ‘Pastels’, wanneer je alleen al naar deze colorway kijkt is de associatie met de zomer snel gemaakt. Dit komt vooral door de klassieke mix van pasteltinten.

Nike Air Force 1 'Pastels' Snipes
Nike Air Force 1 'Pastels' Snipes
Sneakerjagers

Doordat de pasteltinten een levendige en zomerse sfeer creëren, zijn de kleuren op dit moment erg in trek. Voor de Air Force 1 Low ‘Pastels’ zijn de kleuren roze, blauw, geel en groen gebruikt. Deze vrolijke kleuren maken de zomer nog leuker.

De roze kleur is meer aanwezig dan de rest, waardoor de sneaker een wat meer schattige look krijgt. In combinatie met het zonnige geel zorgt dit voor een perfecte kleurencombinatie.

Nike Air Force 1 'Pastels'

De veters, tussenzool en Swoosh hebben een witte kleur gekregen waardoor deze eruit springen. De kenmerkende Nike branding is daardoor ook niet te missen. Als laatste is het paartje gemaakt van glad en tumbled leer.

Nike Air Force 1 Low ‘Blue Pastel’ | DR8590-001

Als je liever voor een wat rustigere, maar net zo zomerse colorway gaat, dan komt Snipes speciaal voor jou met de Nike Air Force 1 Low ‘Blue Pastel’. Deze kleurstelling maakt gebruik van verschillende neutrale tinten in combinatie met blauwe.

Nike Air Force 1 Low 'Blue Pastel' Snipes
Nike Air Force 1 Low 'Blue Pastel' Snipes

De achter- en voorkant van de sneaker komen in twee verschillende kleuren blauw. Net als bij de vorige colorway zijn dit pasteltinten. De twee kleuren blauw sluiten naadloos op elkaar aan waardoor deze goed matchen met de rest van het bovenwerk. Neutrale kleuren lopen rondom de upper over het middenpaneel en eye stays.

Nike Air Force 1 Low 'Blue Pastel' Snipes

Als laatste heeft de buitenzool een donkere kleur bruin gekregen waardoor de gehele look wordt afgemaakt. Net als bij het vorige paartje zorgen de kleuren voor een levendige frisse uitstraling. Met pastelkleuren kun je niet fout gaan!

Snipes x Nike exclusive

Na het zien van deze foto’s begrijp je vast waarom je met het bezit van deze twee Air Force 1 Low’s zal gaan shinen. Daarnaast hebben beide sneakers Air demping, je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over comfort. Aan alles is gedacht! Zodat je optimaal kunt genieten van de zomer met de exclusieve Nike Air Force 1 Low ‘Pastels’ en ‘Blue Pastel’ van Snipes.

Shop de paartjes via de button hieronder en volg Sneakerjagers vooral ook op Instagram voor meer exclusieve content!

Sneakerjagers