Skip to content
Newsfeed

Gedetailleerde blik op de Air Jordan 2/3 Hybrid

15 februari 2024 19:14
Gedetailleerde blik op de Air Jordan 2/3 Hybrid

Jordan Brand blijft innoveren met de komst van de Air Jordan 2/3. Deze sneaker is een unieke samensmelting van twee iconische modellen. Het silhouet combineert het bovenwerk van de Air Jordan 2 Low met de zool van de Air Jordan 3, waardoor een nieuw ontwerp ontstaat dat het erfgoed van het verleden eert en tegelijkertijd een blik werpt op de toekomst.

🎨 Colorway: White/Black-Sail-Cement Grey
#️⃣ Stylecode: FD0383-100
📅 Release: Summer 2024

De Air Jordan 2/3 trok voor het eerst de aandacht toen het in 2023 aan de voeten van Gentry Humphrey verscheen, gekleed in een rood-witte kleurstelling. Nu, in februari 2024, kunnen we een gedetailleerde blik werpen op een zwart-witte colorway.

Bij het bekijken van de eerste beelden valt direct op hoe naadloos de zool van de Air Jordan 3 samensmelt met het bovenwerk van de Air Jordan 2, waardoor het lijkt alsof dit silhouet altijd al heeft bestaan. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer, waarbij de details een zwarte kleur hebben gekregen om contrast te creëren.

De Air Jordan 2/3 zal in twee kleurstellingen gaan droppen, helaas is een releasedatum nog niet bekend. Blijf op de hoogte van de laatste updates door Sneakerjagers te volgen op Instagram.

Naast de Air Jordan 2/3 komt Jordan Brand met nog een nieuw silhouet: de Air Jordan Spiz’ike Low. Lees hier meer over dit ontwerp!

air jordan 2/3
air jordan 2/3
air jordan 2/3