Skip to content
Newsfeed

Fragment en Converse brengen het Weapon model terug

5 mei 2023 12:14
Fragment en Converse brengen het Weapon model terug

De Converse Weapon werd in 1986 geïntroduceerd als basketbalsneaker. Legendarische sporters van de jaren ’80 zoals Magic Johnson en Larry Bird zijn gespot met het silhouet op het veld. Op 11 mei 2023 brengt Converse met hulp van Fragment de Weapon terug in combinatie met een apparel collectie. Lees hier alles wat tot nu toe weten over de collab.

De FRGMT x Converse Weapon houdt aardig de eer aan het originele design, echter krijgt het silhouet een ware Fragment make-over. Zoals we van het merk van Hiroshi Fujiwara gewend zijn zien we de kleuren wit, Sport Royal Blue en zwart terug. Deze colorway kun je herkennen aangezien we die hebben gezien op de legendarisch Fragment X Travis Scott X Air Jordan 1 SP ‘Military Blue’.

Converse

Naast dat we op 11 mei 2023 de Converse Weapon terugzien zien we ook een aantal apparel pieces terug. Een varsity jacket, een oversized hoodie en twee loose fit jersey t-shirts kunnen we verwachten in de bijpassende kledinglijn.

Wil jij de FRGMT x Converse Weapon coppen? Zorg dat je op 11 mei 2023 klaar zit om naar de website van Converse te gaan. Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates en eventuele raffles rondom deze release.

FRGMT x Converse Weapon
FRGMT x Converse Weapon
FRGMT x Converse Weapon
FRGMT x Converse Weapon
FRGMT x Converse Weapon