Skip to content
Staff Picks

Geef je lente garderobe een upgrade met tot 60% korting in de Footshop Spring Sale

15 april 2023 19:48
Geef je lente garderobe een upgrade met tot 60% korting in de Footshop Spring Sale

Dames en heren, de lente is hier! De dagen van het laagjes dragen verdwijnen langzamerhand en de zomerjurkjes worden weer uit de kast gehaald. Maak je klaar voor zonsondergangen op het strand, een drankje op het terras en bovenal, maak je klaar om die zomerse outfits weer aan te trekken.

Footshop staat klaar om je te helpen met hun speciale zomersale. Wij van Sneakerjagers hebben enkele lente en zomer outfits uit de Footshop sale voor jullie uitgezocht. Bekijk het hier allemaal!

Casual summer

Voor de zomerse avonden waar je er op je best uit wilt zien, kun je niet fout gaan met een casual shirt, witte broek en een mooi paar adidas Campus 80 ‘s. Deze combinatie zorgt er zeker voor dat je hoofden laat draaien bij het kampvuur of tijdens de wandeling met je geliefde bij zonsondergang.

Footshop
Footshop

Comfort first

De tweede outfit bestaat uit een opvallend print shirt en een short. Relaxed en ideaal voor de warme dagen. Maak je nonchalante fit compleet met de adidas Forum Low in een all-white colorway. Een mooie fit voor een relaxte zomerdag.

Footshop
Footshop

Late at night

Ze komen beetje bij beetje terug; de lange zomeravonden. In de avond kan het soms redelijk afkoelen, dus zorg dat je niet al je winter items opbergt. Combineer een warm, kort jack en wissel je shorts in voor een lange broek van Dickies. De New Balance 550 heeft een opvallende colorway en maakt de outfit compleet.

Footshop
Footshop

Dress to impress

Mocht je een feestje, festival of misschien wel een date op de planning hebben, is een strakke outfit een must. Combineer een chique, linnen blouse met een gestreepte pantalon en ga voor een nonchalante look. Een paar loafers van Dr. Martens eronder, en voilà!

Accessoires

Bij een goede outfit kunnen accessoires je look net die ene finishing touch geven. Daarom hebben we een paar van onze favorieten uit de Footshop accessoires collectie voor je uitgezocht.

Dit waren enkele trend artikelen uit de Footshop sale met 60% korting. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer sales zoals deze.