Skip to content
Staff Picks

Foot Locker komt met Cashback actie

19 augustus 2022 13:59
Foot Locker komt met Cashback actie

Goed nieuws voor de mensen die dit weekend een nieuw paar sneakers willen gaan scoren! Foot Locker komt namelijk met een Cashback actie. Wanneer je €125,- besteed krijg je 10% korting, als je €150,- uitgeeft krijg je 15% korting en bij €200,- kun je profiteren van maar liefst 20% korting! De actie loopt alleen dit weekend, van 19 augustus 2022 tot en met 22 augustus 2022. Wees er daarom dus snel bij! De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

Bekijk hier een selectie van sneakers rond de €130,- bij Foot Locker!

Foot Locker Cashback

New Balance 550

De New Balance 550 is op dit moment één van de populairste modellen van het merk. Het silhouet is simpel en strak, wat zorgt voor een chique look. De combinatie van materialen en kleur is perfect aangebracht op deze schoen.

New Balance 550

Nike Air Max 97 Essential

Het bovenwerk van de Air Max 97 Essential is gemaakt van mesh en synthetisch materiaal. De Air Max-unit over de volledige lengte in combinatie met de tussenzool van schuim zorgt voor geweldige demping en reactievermogen. Daarnaast is de combinatie van rood en wit perfect voor dit model.

Nike Air Max Essential

adidas NMD R1 V2

De adidas NMD R1 V2 heeft een bovenwerk van textiel. Deze colorway komt in een combinatie van wit en zwart. Vooral de details hebben een witte kleur gekregen waardoor deze in contrast staan met de zwarte basis en veters.

NMD R1

New Balance XC-72

De New Balance XC-72 is een opvallend silhouet. Het bovenwerk is gemaakt van suède en mesh, wat zorgt dat de voeten kunnen ademen. De sneaker bevat vooral neutrale kleuren wat een frisse look geeft aan het model.

XC-72

Nike Air Force 1 Low

Deze Air Force 1 Low is letterlijk een kunstwerk, dit komt door de geschilderde Swoosh die in het geel op het middenpaneel staat. De gele kleur is ook te zien op de hiel en op de tong, wat deze sneaker een echte eye-catcher maakt.

Air Force 1 Low

adidas Zx 22 Boost

Het bovenwerk van de adidas Zx 22 BOOST combineert suède en nubuck, wat zorgt voor een gestroomlijnde look. Met de EVA tussenzool en de JET BOOST drop-in, weet je in ieder geval zeker dat je deze sneakers de gehele dag kunt dragen.

ZX Boost

Jordan 1 Retro High OG

Wat bijzonder is aan de Air Jordan 1 WMNS ‘Varsity Red’ is de Swoosh. Deze is namelijk gemaakt van het bijzondere materiaal Chenille, hierdoor krijgt de Swoosh een pluizige look. Daarnaast zorgt de Air-technologie in de zool voor ondersteuning van je voeten.

Retro High

Nike Air Max Terrascape 90

Er zijn bij de productie van de Nike Air Max Terrascape 90 duurzame materialen gebruikt. Hierdoor ben je met deze sneaker ook nog een milieubewust bezig. De schoen heeft een bovenwerk van mesh en nylon en komt in een lichte kleur. De bekende Air Unit zorgt voor comfort bij elke stap.

Terrascape

Dit waren een aantal sneakers die je kunt scoren met korting! Vergeet niet dat de Foot Locker Cashback actie van 19 augustus 2022 tot en met 22 augustus 2022 loopt. Twijfel niet langer en scoor snel je favoriete items met korting! De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

Voor meer kortingsacties kun je een kijkje nemen op de Sneakerjagers nieuwspagina!