Skip to content
Brand

Foot Locker Easter sale met speciale kortingscode

14 april 2022 18:00
Foot Locker Easter sale met speciale kortingscode

Foot Locker komt met een speciale kortingscode tijdens de Easter sale. Met de kortingscode EASTER20 profiteer je van 20% op de gehele collectie, exclusief Nike en Jordan. De kortingscode is vanaf 14 april 2022 15:00 uur tot en met 19 april 2022 09:00 uur te gebruiken. Bekijk hier onze top picks sneakers.

Vans Old Skool

Vans Old Skool
Vans Old Skool

De Vans Old Skool is een echte classic en heeft een zwart-witte colorway. De sneaker heeft een zwarte upper en combineert de materialen suède en canvas. Op het middenpaneel is de Vans streep gezet. Op de hiel is het Vans embleem gezet. Met de kortingscode EASTER20 profiteer je van 20% korting op dit paartje.

New Balance 725

New Balance 725
New Balance 725

De New Balance 725 voor dames heeft een sportief silhouet. De sneaker kleurt grijs en heeft een mesh upper. De overlays zijn van leer en suède en matchen met de mesh upper. Op het middenpaneel is het bekende N-logo gezet. Ook komt 725 logo terug op de hiel en tong.

Converse Chuck Taylor All Star High

Converse Chuck Taylor All Star High
Converse Chuck Taylor All Star High

De Converse Chuck Taylor All Star High is een must voor iedere schoenenkast. De sneaker heeft een canvas upper en kleurt zwart. Op het middenpaneel is het Converse embleem gezet. Ook op de hiel komt het Converse logo terug. De metalen veterogen maken het paartje compleet.

adidas Superstar

adidas Superstar
adidas Superstar

Ook de iconische adidas Superstar is tijdens de Foot Locker Easter sale met kortingscode te scoren. De sneaker kleurt wit en is van leer. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. Op de hiel en tong komt het Trefoil logo naar voren. Ook heeft de Superstar gouden details gekregen.

adidas Ozweego

adidas Ozweego
adidas Ozweego

De adidas Ozweego heeft een opvallende look. De sneaker kleurt van top tot teen grijs en een aantal elementen aan zijn bovenwerk toegevoegd. De mudguard heeft een golvende look gekregen en in de middnezool zijn verschillende dynamische vormen gezet. Op de hiel is een treklus gezet.

Asics Gel Kayano 14

Asics Gel Kayano 14
Asics Gel Kayano 14

De Asics Gel Kayano 14 voor de heren heeft een frisse colorway. De sportieve sneaker kleurt van top tot teen beige en combineert de materialen mesh en suède. De middenzool kleurt off-white en wordt ondersteund door de GEL-technologie van Asics. Op de tong is het Asics logo gezet.

Converse Run Star Hike

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Star Hike is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een geliefd model bij velen. De sneaker heeft een opvallende middenzool en een grove buitenzool. Op het middenpaneel is het Converse embleem gezet en in de zool is een sterretje gedrukt. De upper is van canvas, wat het de ideale zomerschoen maakt.

Vans Sk8 Hi Eco Theory

Vans Sk8 Hi Eco Theory
Vans Sk8 Hi Eco Theory

Ook de Vans Sk8 Hi Eco Theory is tijdens de Foot Locker Easter sale te verkrijgen. Het paartje heeft een zomerse uitstraling en heeft verschillende bloemen en tekeningen op het bovenwerk. De sneaker is gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen. Ook de rubberen zool is op een milieubewuste manier geproduceerd.

adidas Superstar – dames

adidas Superstar
adidas Superstar

De adidas Superstar voor dames heeft een bloemenprint op de hiel die de sneaker een vrolijke twist geven. De print op de hiel kleurt zwart, evenals de drie strepen op het middenpaneel en de hiel tab. Op de hiel en tong komen gouden details naar voren. Ook zien we Superstar op het middenpaneel gedrukt.

Puma Mayze

Puma Mayze
Puma Mayze

Onze laatste favoriete pick uit de Foot Locker Easter collectie, is de Puma Mayze. De sneaker heeft een chunky look en heeft een verhoogde middenzool. De Puma Mayze kleurt van top tot teen wit en heeft gouden details op het middenpaneel. Op de middenzool komt het Puma logo terug, evenals op de tong.

Dit zijn onze top picks uit de Foot Locker Easter collectie. Van 14 april 2022 15:00 uur tot en met 19 april 2022 09:00 uur profiteer je met kortingscode EASTER20 van 20% korting op de gehele Foot Locker collectie, met uitzondering van de merken Nike en Jordan.

Mocht je liever zelf door de Foot Lockercollectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.