Skip to content
Newsfeed

Eli Manning onthult nieuwe colorway Terror Squad x Nike Air Force 1

23 juni 2023 14:40
Eli Manning onthult nieuwe colorway Terror Squad x Nike Air Force 1

Eli Manning staat vooral bekend om zijn prestaties op het veld en zijn humor voor de camera. Nu, in 2023, maakt hij ook naam in de sneakerwereld door een nieuwe kleurvariant van de Terror Squad x Nike Air Force 1 Low te onthullen in het wit met grijs.

Naast het eerder dit jaar onthulde wit/zwarte paar, is er tijdens The Eli Manning Show op YouTube ook een tweede colorway bekendgemaakt. Fat Joe was te gast in deze show en sprak over de opening van zijn Up NYC boetiek, terwijl hij tegelijkertijd een eerste blik wierp op een wit/grijs paar van de Terror Squad x Nike Air Force 1.

Dit tweede paar lijkt een geüpdatete favoriet van Fat Joe te zijn, gebaseerd op ontwerpen uit 2005. De sneaker combineert witte toeboxes, quarter panels en midsoles met lichtgrijze Swooshes, heels, collars en outsoles. Als laatste is op de laterale hiel het ‘TS’ logo van Terror Squad geborduurd.

Op dit moment zijn er nog geen details bekendgemaakt over een releasedatum. Er wordt verwacht dat de twee colorways zullen gaan droppen in de zomer van 2023. Benieuwd naar aankomende Nike Air Force 1 releases? Klik dan op de button hieronder!