Skip to content
Staff Picks

Exclusieve sneakers alleen verkrijgbaar bij adidas

3 september 2022 17:12
Exclusieve sneakers alleen verkrijgbaar bij adidas

adidas heeft een groot aanbod aan kleding, accessoires en sneakers. Sommige items zijn exclusief en alleen bij adidas verkrijgbaar. Deze zijn net even iets anders dan de originele, bijvoorbeeld door een andere kleur of stof. Als je dus net even iets anders wilt dan het gebruikelijke dan zijn deze exclusieve adidas sneakers wat voor jou!

Om een beeld te geven van deze collectie hebben wij een overzicht gemaakt! Wil je liever zelf het aanbod bekijken? Klik dan op de button hieronder!

FORUM BOLD

Als eerste in het overzicht hebben we de Forum Bold, een opvallende sneaker die niet snel te missen is. Dit komt vooral door de dikkere loopzool, hiermee ben je niet alleen een stukje langer, het ziet er ook nog eens stoer uit! De sneaker komt in een stijlvolle combinatie van leer en suède.

Wit Forum Bold Schoenen LUP16
Wit Forum Bold Schoenen LUP16

ZX 2K BOOST 2.0

Als tweede de ZX 2K BOOST 2.0, het is een sneaker voor de heren en biedt dankzij de BOOST-technologie in de zool ultiem comfort bij al je dagelijkse bewegingen. Het bovenwerk komt volledig in het wit, waardoor de neon groene details goed zichtbaar zijn.

Wit ZX 2K Boost 2.0 Schoenen LUY09
Wit ZX 2K Boost 2.0 Schoenen LUY09

ASTIR

De adidas Astir bevat veel details in een roze en groene kleur. Sommige details zijn extra uitvergroot, waardoor deze meer opvallen. Het paartje is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke voet waardoor deze perfect zit! De basis van de schoen is gemaakt van mesh waardoor de voeten kunnen ademen.

Wit Astir Schoenen LKS13
Wit Astir Schoenen LKS13

ZX 22 BOOST

De ZX 22 BOOST is clean, simpel en comfortabel. Hierdoor kan de sneaker bij elke gelegenheid gedragen worden. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en de overlays van suède, de JET BOOST in de EVA-middenzool zorgt voor energie teruggave.

Wit ZX 22 BOOST Schoenen LWO84
Wit ZX 22 BOOST Schoenen LWO84

NIZZA RF

Bij de productie van de Nizza RF is er gebruik gemaakt van geüpcycled plastic afval. Hierdoor zijn deze sneakers klaar voor de toekomst. Maar tegelijkertijd stralen ze ook het verleden uit, dit is te zien aan de gebleekte kleuren en klassieke details. Wat de sneaker een nostalgische jaren 70-vibe geeft.

Blauw Nizza RF Schoenen EBF75
Blauw Nizza RF Schoenen EBF75

STANNIVERSARY STAN SMITH

De ultieme Stan Smith klassieker kan en mag natuurlijk niet in dit overzicht ontbreken. Het witte silhouet heeft een vintage kleurenpalet gekregen, wat een stoer look geeft aan je outfit. Met deze sneaker vier je de 50 jarige samenwerking van adidas en Stan Smith.

Wit Stanniversary Stan Smith Schoenen LDJ01
Wit Stanniversary Stan Smith Schoenen LDJ01

SAMBA VEGAN

De Samba was eerst een indoor voetbalschoen maar is nu ook veel op de straat te vinden. Het icoon is gemaakt van imitatieleer en bevat hierdoor geen dierlijke materialen. Terwijl de look precies hetzelfde blijft als het origineel.

Wit Samba Vegan Schoenen KYV64
Wit Samba Vegan Schoenen KYV64

GAZELLE

De Gazelle is zeker een streetwear favoriet, deze keer is het model van zacht leer gemaakt. De basis kleurt bruin en de gekartelde 3-Stripes, heel en logo op de tong kleuren geel. Een gum rubberen zool maakt dit ontwerp compleet

Groen Gazelle IAZ12
Groen Gazelle IAZ12

Dit waren een aantal exclusieve sneakers die alleen bij adidas te koop zijn. Hopelijk hebben we jullie een beeld kunnen geven van wat er zoal te koop is. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan vooral zelf een kijkje tussen de adidas sneakers via de button hieronder! Wij wensen jullie veel shop plezier!

Volg Sneakerjagers vooral ook op instagram om op de hoogte te blijven van alle updates rondom adidas!