Skip to content
Newsfeed

Exclusieve kortingscode op Air Max silhouetten bij Footdistrict

18 januari 2024 10:51
Exclusieve kortingscode op Air Max silhouetten bij Footdistrict

We hebben goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw paar Air Max! Met de code ‘AIRMAXJAGERS‘ kun je profiteren van een exclusieve extra korting van 10% op alle Air Max silhouetten in de sale bij Footdistrict. Let op: de code is alleen geldig op 18. Januari 2024 tot 23:59 uur.

Bij Footdistrict kun je de nieuwste ontwerpen vinden, zoals de Nike Air Max 1 ‘Urawa’ en de Nike Air Max Plus OG ‘Light Photography’.

Om van de korting gebruik te maken, voeg je het gewenste Air Max ontwerp toe aan je winkelwagen en gebruik je de code ‘AIRMAXJAGERS‘ bij het afrekenen. De extra 10% korting wordt direct toegepast, waardoor je kunt genieten van geweldige besparingen op je aankoop.

Wacht niet te lang en maak gebruik van deze geweldige kans om je sneakercollectie uit te breiden. De code is alleen geldig op 18. Januari 2024 tot 23:59 uur. Voor je het weet is jouw favoriet al uitverkocht.

Bezoek Footdistrict, ontdek de nieuwste modellen en gebruik de code ‘AIRMAXJAGERS‘ voor 10% extra korting op je aankoop. Het team van Sneakerjagers wenst je veel shopplezier!