Skip to content
Brand

Enkele essentials uit de New Balance Made in USA collectie

18 februari 2024 07:56
Enkele essentials uit de New Balance Made in USA collectie

De New Balance Made in USA collectie bestaat uit tijdloze, moderne en vooruitstrevende designs. De lijn wordt geleid door Creative Director Teddy Santis, tevens de oprichter van Aimé Leon Dore. Recent zagen we de eerste sneakers uit de Spring/Summer 2024 line-up verschijnen. Bekijk deze en meer sneakers hier.

Made in USA 2024

De Made in USA lijn van New Balance is deze dagen erg populair. De lijn wordt gekenmerkt door de tijdloze, innovatieve en strakke designs, ontworpen door Santis. De ontwerper werd in 2021 aangewezen tot Creative Director van de Made in USA lijn. Sindsdien hebben we al veel collecties voorbij zien komen, maar de Spring/Summer 2024 line-up is misschien wel de beste in tijden.

Beeld New Balance

In de line-up zien we diverse colorways van silhouetten als de NB990v4, NB990v6, NB996 en NB998. Naast de classic ‘Grey’ colorway, zien we ook de kleuren groen, paars en blauw voorbij komen. De klassieke modellen gebruiken premium materialen als leer, suède en mesh. Enkele colorways uit de line-up zijn nu al bij New Balance te verkrijgen.

Op 8 februari 2024 dropte er vier silhouetten in de ‘Grey’ colorway. De sneakers kwamen met bijbehorende kledingstukken en accessoires. De essentials zijn met hun kleurenpalet goed te combineren met de sneakers uit de Made in USA collectie.

Bekijk hieronder enkele sneakers die je nu in de Made in USA collectie bij New Balance kunt verkrijgen. Mocht je benieuwd zijn naar de opkomende collecties van New Balance, houd dan de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten. Liever direct naar de New Balance collectie? Klik dan op de knop hieronder.