Skip to content
Upcoming

END en New Balance komen met een ‘Art Of Nothing’ pack

23 februari 2022 18:00
END en New Balance komen met een ‘Art Of Nothing’ pack

END Clothing en New Balance komen met een ‘Art Of Nothing’ pack. In dit pack zitten twee colorways van het XC-72 silhouet. Naast schoenen wordt het pack aangevuld met bijpassende kleding.

New Balance speelde een hele grote rol in de sneaker-wereld in 2021. Het merk lanceerde nieuwe samenwerkingen met Aimé Leon Dore, Joe Freshgoods, Salehe Bembury en Casablanca. Daarnaast herintroduceerde ze het 550 model en brachten ze de XC-72 voor het eerst uit. Ook in 2022 heeft New Balance grote plannen. In februari zullen zij hun nieuwe samenwerking met END Clothing lanceren.

END x New Balance XC-72 ‘Art Of Nothing’ pack

In het END x New Balance ‘Art Of Nothing’ pack zitten twee colorways van de XC-72. Beide colorways bestaan uit een neutraal kleurenschema.

Eén van de paartjes heeft een lichte crème kleur, wat bijna wit is, op het bovenwerk. Bijna elk element heeft deze kleur. De oversized ‘N’ op de zijkant is in het lichtgrijs, net als de originele heeltab. Ook de excentrieke midden- en buitenzool hebben de lichte crème kleur.

Het bovenwerk van de lichte colorway is gemaakt met een combinatie van mesh en suède. De zijkanten en toebox zijn gemaakt van een grover mesh en de rest van het bovenwerk is gemaakt van suède.

Het kleurenschema van het tweede paartje is wat uitgebreider. De basis van het bovenwerk is in het beige. Deze kleur is te zien op de zijkanten, de toebox, de tong en de heeltab. Ook de oversized ‘N’ op de zijkant heeft deze kleur. De overlays hebben een donkergrijze kleur.

De middenzool van dit paar heeft dezelfde beige kleur als het bovenwerk, maar de hielkap en de buitenzool hebben een bruine kleur gekregen. In tegenstelling tot de andere colorway is het bovenwerk van dit paar compleet gemaakt van suède.

END x New Balance Capsule Collectie

Naast de twee paar sneakers zullen END en New Balance ook bijpassende kledingitems uitbrengen. Deze items krijgen dezelfde minimalistische kleurenschema’s als de sneakers. De ‘Marblehead’ kleur komt terug op een hoodie, joggingbroek en t-shirt. Op de items staan de branding van beide merken, maar ook de tekst ‘END. Your Stress’.

De ‘Angora’ kleur komt terug op een crewneck, t-shirt en bijpassende shorts. Op de crewneck en t-shirts staat een spirituele illustratie met dezelfde ‘END. Your Stress’ tekst er onder. Met deze items kan je outfits samenstellen die bij de sneakers passen.

Het END x New Balance XC-72 ‘Art Of Nothing’ pack komt uit op zaterdag 26 februari. De paartjes zijn alleen beschikbaar via END en kosten €155,-. De raffles zijn nu live, dus wees er snel bij. Via de buttons hieronder kom je bij de storelists van de sneakers.

END x New Balance XC-72 'Marblehead' - Art of Nothing

UXC72NDE · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders

END x New Balance XC-72 'Marblehead' - Art of Nothing

UXC72END · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders