Skip to content
Newsfeed

Eminem’s Air Jordan 3 PE voor Super Bowl

14 februari 2022 16:00
Eminem’s Air Jordan 3 PE voor Super Bowl

Afgelopen nacht, 14 februari 2022, vond de welbekende halftime show van de Super Bowl plaats. Ze noemen het ook wel de beste halftime show in jaren, met Snoop Dogg, Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar en Eminem. Vooral Eminem haalde dit jaar de krantenkoppen.

Eminem haalde niet alleen de krantenkoppen vanwege zijn optreden. Want ook de Jordan Brand stelt niet teleur. Tijdens de Super Bowl halftime show droeg Eminem een custom van de Air Jordan 3.

Eminem’s Air Jordan 3 heeft de traditionele ‘Fire Red’ colorblocking. Er zijn verschillende persoonlijke details aan de sneaker toegevoegd, die Eminem typeren. Zo staat er op de linkertong de letter ‘E’, staat er achter de tong ‘Shady Records’ en ‘Hi! My Name Is, Slim Shady’ op de rechter heel. Andere details zijn de kenmerkende overlays met olifantenprint.

Helaas wordt er niet verwacht dat deze Air Jordan 3 zal releasen, wel kunnen we genieten van de afbeeldingen hieronder. Benieuwd naar welke sneakers binnenkort wel zullen releasen? Volg dan onze release kalender!

eminem slim shady jordan
eminem slim shady super bowl
eminem record label