Skip to content
Brand

Elke dag is Valentijnsdag met deze geliefde sneakers van Flight Club

15 februari 2024 20:14
Elke dag is Valentijnsdag met deze geliefde sneakers van Flight Club

Natuurlijk, we zijn ons ervan bewust dat Valentijnsdag achter ons ligt. Maar laten we eerlijk zijn. Liefde en sneakers gaan hand in hand, en dat is niet beperkt tot één dag in het jaar, toch? Dus laten we deze liefdevolle sfeer voortzetten en kijken naar enkele Valentijnsdag sneakers bij Flight Club die het hele jaar door liefde verspreiden!

Denk bijvoorbeeld aan tijdloze ontwerpen en unieke kleurcombinaties, zoals de Valentijnsdag Dunks, Samba’s en Chuck Taylor All Stars. Ook het hartjesmotief van Comme des Garçons mag natuurlijk niet ontbreken.

Liefdevolle adidas sneakers

De tijdloze ontwerpen van de adidas Samba, Superstar en Stan Smith omarmen het hele jaar door liefde. Of je nu voor de klassieke uitstraling van de Stan Smith gaat of de street-ready vibes van de Superstar kiest, deze sneakers laten zien dat liefde in elke stap kan worden gevierd.

adidas Sambae 'Valentine's Day 2024'
adidas Superstar W Ftw White/ Bright Red/ Wonder Clay
Stan Smith 'Valentine's Day'

Liefdevolle Nike sneakers

Ook de volgende Nike sneakers stralen het hee jaar door liefde uit, ongeacht de gelegenheid. Elk met hun eigen onderscheidende stijl, zijn onder andere de Nike Dunk, Air Force 1 en Air Max 90 geweldige keuzes om de liefde te laten bloeien!

Nike Dunk Low PS 'Valentine's Day 2024'
Nike WMNS Air Force 1 'Valentine's Day'
Nike Air Max 90 LV8 'Valentine’s Day'

Liefdevolle Converse sneakers

Converse voegt een vleugje romantiek toe aan je stappen met de Chuck Taylor All Star Hi, Chuck Taylor All Star 70 Low en Run Star Hike High. Deze schoenen brengt de vertrouwde Converse-stijl samen met een dosis passie.

Comme des Garcons x Converse Chuck Taylor All Star Hi 'Milk'
Comme des Garcons x Converse Chuck Taylor All Star 70 Low 'Polka Dot'
Run Star Hike Platform Embroidered Hearts

Liefdevolle Air Jordan sneakers

Tot slot de Air Jordans, de sneakers die de perfecte combinatie van stijl en liefde weerspiegelen. Denk aan de klassieke elegantie van de Air Jordan 1 of de gedurfde look van de Air Jordan 5. Deze sneakers laten je het hele door jouw passie voor sneakers vieren!

Air Jordan 1 Low OG 'Bleached Coral'
Air Jordan 5 Retro SE 'Regal Pink' - Easter
Air Jordan 1 High OG 'Atmosphere'

Met de Air Jordan eindigen we de lijst. Heb je jouw favoriet gevonden of wil je nog even verder kijken? Bekijk dan nu de gehele collectie van liefdevolle sneakers op de website van Flight Club!