Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’

2 juni 2023 18:40
Eerste blik op de Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’

De Air Jordan 4 is momenteel een van de absoluut populairste modellen in de wereld van sneakers. Nu komt er een nieuwe colorway die veel attentie trekt. De geruchten dat er een AJ4 met de kleur ‘Olive’ verwacht kon worden, zijn bevestigd. De eerste beelden van de Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’ zijn nu ook gearriveerd.

De sneaker heeft een bovenwerk van olijfgroen suède en het ontwerp doet sterk denken aan een grijze voorganger, de Air Jordan 4 Retro SE GS Craft ‘Photon Dust’. Dit keer is het kleurenschema donkerder en domineert het olijfgroen het ontwerp. De vleugels, delen van de tussenzool en de tong zijn in het zwart gehouden en ronden het ontwerp op deze manier af. De witte elementen in de zool zorgen voor een mooi contrast en maken het design af.

De Air Jordan 4 SE Craft ‘Olive’ wordt verwacht in december 2023 voor een retail prijs van 210€. Tot die tijd kun je een eerste indruk krijgen van de schoen met de foto’s hieronder. Als je op de hoogte wilt blijven van deze en andere releases en er zeker van wilt zijn dat je niets mist, kijk dan regelmatig op onze release kalender. Je kunt ook onze app downloaden om gepersonaliseerde notificaties te ontvangen.