Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Granite’

11 juni 2022 10:15
Eerste beelden van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Granite’

Het is alweer bijna 2 augustus en dat betekend dat ‘Yeezy Day’ steeds dichterbij komt. Op deze dag worden nieuwe adidas Yeezy modellen gereleased en krijgen oudere modellen een restock. Zo wordt er gespeculeerd dat op op Yeezy Day 2022 de iconische 350 ‘Turtledove’ een restock zal krijgen.

Ook zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Yeezy Boost 350 V2 in een ‘Granite’ colorway. adidas heeft nog geen releasedatum bekend gemaakt. Het is dus mogelijk dat deze sneaker dropt op de aankomende Yeezy Day, maar zou ook later dit jaar kunnen droppen.

De Yeezy BOOST 350 V2 ‘Granite’ combineert verschillende grijstinten. Hierdoor krijgt het paartje een strakke look. Het bovenwerk is gemaakt van een grijs kleurig primeknit materiaal. Op de buitenkant van de schoen loopt horizontaal een zwarte streep. Hierop staat in het grijs de tekst ‘SPLY-350’. De geribde boost zool kleurt ook grijs en matcht met het bovenwerk.

adidas heeft nog niks losgelaten over een releasedatum van de Yeezy BOOST 350 V2 in een ‘Granite’. Wel wordt het verwacht dat de sneaker dit jaar gereleased wordt. Hou onze nieuwspagina in de gaten voor meer officiële informatie over de release en de aankomende Yeezy Day.

Yeezy BOOST 350 V2 "Granite"
Yeezy BOOST 350 V2 "Granite"
Yeezy BOOST 350 V2 "Granite"
Yeezy BOOST 350 V2 "Granite"