Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar ‘Master Splinter’

6 april 2024 15:00
Eerste beelden van de Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar ‘Master Splinter’

Na de succesvolle release van de TMNT x adidas ‘Shelltoe’ in maart 2024, staat er alweer een nieuwe variant op ons te wachten. De eerste beelden van de Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar ‘Master Splinter’ zijn namelijk opgedoken.

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze sneaker een eerbetoon aan Master Splinter, een belangrijk personage in de TMNT-serie. Master Splinter is de mentor van de vier turtles en leert hen ninjutsu.

De TMNT x adidas ‘Master Splinter’ is gemaakt van ruig suède met roze Three Stripes, die doen denken aan Splinters kenmerkende kleuren. Schildpaddenmotieven versieren de tong, terwijl op het stripboek geïnspireerde inlegzolen zorgen voor een unieke touch. Tot slot worden Splinters wapens elegant gepresenteerd op gouden veter tags, wat het ontwerp compleet maakt.

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend. Naar verwachting zal de Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar ‘Master Splinter’ binnenkort uitkomen. Bekijk de eerste beelden hieronder en blijf op de hoogte door de Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina in de gaten te houden!

Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Master Splinter'
TMNT x adidas Superstar 'Master Splinter'
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Master Splinter'
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Master Splinter' Shelltoe
Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Master Splinter' inlegzolen