Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Nike Air Force 1 Mid ‘Panda’

3 februari 2022 13:00
Eerste beelden van de Nike Air Force 1 Mid ‘Panda’

De eerste beelden van de Nike Air Force 1 Mid ‘Panda’ zijn verschenen. Deze colorway hebben we al op veel verschillende Nike modellen gezien, maar nog niet op de Air Force 1 Mid. Het Mid silhouet neemt een andere aanpak en zorgt ervoor dat de kicks net zo zacht zijn als een pandabeer zelf.

Het bovenwerk van deze Air Force 1 Mid is gemaakt van een sherpa fleece materiaal. Dit materiaal is in het wit. Zo lijkt het bovenwerk net de vacht van een panda. De overlays zijn gemaakt van een ruig suède in het zwart. Ook de klittenband sluiting om de enkel is in het zwart en gemaakt van suède.

Voor meer contrast is de Swoosh aan de buitenzijde gemaakt van leer in het zwart. Zo zijn er al drie verschillende soorten materialen te zien aan de zijkant. De Swoosh aan de binnenzijde daarentegen is een stuk kleiner en gemaakt van rubber.

De suède veterogen hebben de ‘Sail’ kleur van Nike gekregen, net als de veters. Dit zorgt voor meer verschil in het zwart met witte kleurenschema. Op de binnen- en buitenzool van deze kicks staan verschillende graphics en beelden van panda’s. De buitenzool is transparant, waardoor je deze ook op de buitenzool kan zien.

De Nike Air Force 1 Mid ‘Panda’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt de sneaker in de loop van de maanden verwacht. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden van deze colorway.

Air Force 1 Mid 'Panda'
Air Force 1 Mid 'Panda'
Air Force 1 Mid 'Panda'