Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Hartcopy x adidas BW Army

16 januari 2024 11:09
Eerste beelden van de Hartcopy x adidas BW Army

Hartcopy, opgericht door Timothy Suen in 2020 tijdens de lockdown, heeft een flinke sprong gemaakt. Ze zijn gegroeid van een eenvoudig sneakerarchief op Instagram naar een serieuze mediapublicatie. Elk jaar komen ze met een boek die de beste sneakerreleases bevat. En guess what? In 2024 staan ze op het punt om samen te werken met niemand minder dan adidas.

Bij het doorspitten van de archieven van adidas, heeft Hartcopy een eigentijdse twist gegeven aan de Duitse legertrainer uit de jaren ’70, beter bekend als de adidas BW Army. De sneaker heeft een gestroomlijnde esthetiek gekregen met geschuurde leren bovenwerk en bijpassende gum rubberen buitenzool.

Opvallende rode stiksels zijn te zien op elke zijde van de schoen, wat zorgt voor een opvallend contrast met de basis. Als kers op de taart staat het logo van Hartcopy op de rechterinlegzool, wat de samenwerking extra benadrukt.

De Hartcopy x adidas BW Army zal naar verwachting worden uitgebracht in 2024 via de website van Hartcopy en mogelijk ook via adidas en geselecteerde retailers. Terwijl we wachten op meer informatie kunnen we de eerste beelden van het ontwerp hieronder bekijken!

hartcopy x adidas
hartcopy x adidas
hartcopy x adidas
hartcopy x adidas