Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de CLOT x Nike Dunk Low ‘What The’

3 juli 2023 16:57
Eerste beelden van de CLOT x Nike Dunk Low ‘What The’

De eerste beelden van een mogelijk laatste collab van CLOT x Nike zijn opgedoken. De Dunk Low verschijnt in een opvallende, asymmetrische colorway. De CLOT x Nike Dunk Low ‘What The’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Nike en CLOT zijn sinds 2006 onafscheidelijk. Het streetwear merk, opgericht door Edison Chen, heeft al verschillende samenwerkingen met Nike gehad en lijkt er nu afscheid te nemen van het merk. Geruchten gaan rond dat CLOT na de release van de Dunk Low ‘What The’ van plan is om samen te werken met adidas. Dit is echter nog niet bevestigd.

Mocht dit wel het geval zijn, pakt CLOT groots uit met hun laatste release samen met Nike. De Dunk Low ‘What The’ heeft een asymmetrisch design. De linkerschoen komt in een roze met rood en oranje colorway. De rechterschoen combineert de kleuren blauw, zilver en donkerbruin.

De sneaker gebruikt verschillende materialen en motieven. Het logo op de hiel verschilt per schoen, evenals de overlays op de achterkant. De sneaker lijkt te komen met een transparante toe box, een kenmerkend element in de samenwerkingen tussen CLOT en Nike.

Er zijn nog geen officiële beelden van de CLOT x Nike Dunk Low ‘What The’. Bekijk de eerste beelden van het paar hieronder en houd de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

CLOT x Nike Dunk Low What The