Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Nike Air Max 90 ‘Texas Longhorns’

23 februari 2022 16:47
Eerste beelden Nike Air Max 90 ‘Texas Longhorns’

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Texas Longhorns’ colorway. De eerste beelden van het paar zijn onlangs verschenen. Dit paar staat helemaal in het teken van de kleuren van het American Football team uit Texas.

De Texas Longhorns is het American Football team van de Universiteit van Texas in Austin. Het team speelt in de subdivisie als lid van de Big 12 Conference. Het logo van de Longhorns is wit met oranje.

De nieuwe Air Max 90 heeft een clean bovenwerk. De toebox is gemaakt van een wat grover mesh en de rest van het bovenwerk is gemaakt van glad leer. Ook de tong, de rubberen veterogen, de mudguard en het logo in de mudguard zijn in het wit.

De herkenbare Texas Longhorns kleur is te zien op de Swoosh. De Swoosh heeft een doffe oranje kleur gekregen. Deze oranje kleur is ook terug te zien op de heeltab en op de branding op de tong. De veters daarentegen zijn in het wit.

Tot slot zijn de midden- en buitenzool in effen kleuren. De middenzool is in het wit en de buitenzool is in het zwart.

De Nike Air Max 90 ‘Texas Longhorns’ heeft nog geen officiële releasedatum. De release van dit paar wordt in de loop van de komende maanden verwacht. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden.

Nike Air Max 90 'Texas Longhorns'
Nike Air Max 90 'Texas Longhorns'
Nike Air Max 90 'Texas Longhorns'