Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden nieuwe Sporty & Rich x adidas Samba colorway

21 juli 2023 07:24
Eerste beelden nieuwe Sporty & Rich x adidas Samba colorway

Het lifestyle merk Sporty & Rich, gevestigd in Los Angeles, bundelt opnieuw de krachten na een succesvolle samenwerking met adidas. In juni 2023 werden drie adidas Samba colorways uitgebracht in de kleuren ‘White’, ‘Cream Blue’ en ‘Blue Rush’. Nu gaan er geruchten dat er een vierde ‘Maroon’ kleurstelling onderweg is. Bekijk hier de eerste beelden!

Op de eerste beelden is te zien dat de Sporty & Rich x adidas Samba ‘Maroon’ een witte basis heeft van getrommeld leer, gecombineerd met beige accenten op de mudguard, veters en binnenvoering. Wat deze sneakers opvallend maakt, zijn de bordeauxrode accenten. Deze rode kleur bedekt de ruwe suède Three Stripes aan de zijkanten en de hiel. Op de zijkant is ook de tekst ‘SPORTY & RICH’ in goudkleurige letters te zien. Als laatste detail biedt de gum-zool een klassieke touch aan het ontwerp.

Op dit moment is er nog geen verdere informatie beschikbaar over de release van dit paar. Er wordt echter verwacht dat er in de komende maanden meer details zullen worden onthuld. Blijf daarom zeker de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten houden voor eventuele updates!

Sporty rich adidas samba
Sporty rich adidas samba