Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’

20 april 2022 12:40
Eerste beelden adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’

De eerste beelden van de adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’ zijn op het internet verschenen. De sneaker heeft een kleurrijk bovenwerk wat ideaal bij de zomer past. Er is nog niet veel meer bekend over de release, maar het paar zal ergens in de komende maanden droppen.

Het bovenwerk van de 700 V3 is altijd erg herkenbaar. De basis is gemaakt van een nylon materiaal waar verschillende strepen overheen lopen. Over het nylon zitten overlays van plastic die aan de zijkanten vier vlakken laten zien. De ‘Fade Carbon’ kleur is op het bovenwerk te spotten. Van de neus tot de hiel zit een kleuroverloop van paars naar roze.

De middenzool van de schoen is wit en is prominent aanwezig. Op de hiel van de zool is een vlak in dezelfde roze kleur als op het bovenwerk. De neus is donkergrijs en de tong is samen met de veters in het zwart. Door deze simpele kleuren valt de kleuroverloop van het bovenwerk extra veel op.

De adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt voor de zomer nog verwacht. Bekijk de eerste beelden van het paar hieronder.

adidas Yeezy 700 V3 'Fade Carbon'
adidas Yeezy 700 V3 'Fade Carbon'