Skip to content
Staff Picks

Een Top 10 Reebok LT Court

13 november 2022 20:48
Een Top 10 Reebok LT Court

De geschiedenis van Reebok gaat terug tot 1895. De sneakers van het merk zijn echte klassiekers en tegenwoordig mag deze in geen enkele sneakercollectie meer ontbreken. Daarom gaan we je vandaag iets vertellen over de Reebok LT Court. Weet je bijvoorbeeld waar de LT in de naam voor staat?

Op het eerste gezicht denk je waarschijnlijk dat de sneaker is geïntegreerd uit de geschiedenis van het merk. In werkelijkheid is het een volledig nieuw ontwerp. De sneaker heeft authentieke ontwerpelementen en details dat je zou denken dat hij rechtstreeks uit de jaren 80 komt. Het bovenmateriaal van dit silhouet komt altijd in leer. Vandaar de naam ‘LT Court’, waarbij ‘LT’ staat voor ‘Leather’.

De eenvoudige look en coole vintage elementen maakt het model de perfecte sneaker voor iedere dag. Meestal zijn het alleen de hak en de voering die een beetje kleur in het ontwerp brengen. Wat bedoelen we daar precies mee? We laten het je zien in onze Top 10 Reebok LT Court!

Asphaltgold
Asphaltgold

Top 10 Reebok LT Court

REEBOK X SNEEZE LT COURT

Asphaltgold

We beginnen met een silhouet dat geen ingetogen kleur heeft: De REEBOK X SNEEZE LT COURT. Het paartje komt met een leren bovenwerk en een suède toebox. De zachte badstof voering wordt geleverd in een retro look voor textuur en diepte.

LT Court

size?

Deze colorway hier wordt geleverd met leren bovendeel en suède accenten. De teen en de merkzijde stralen de retro look uit. De met badstof gevoerde kraag houdt je comfortabel en de EVA gedempte tussenzool houd je de hele dag comfortabel.

Maharishi x Reebok LT Court ‘Army Green’

43einhalb

Dit ontwerp is een bijzonder ontwerp. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar het bovenmateriaal is gemaakt van hennep. Met een legergroene buitenzool, een krijt tussenzool en een crèmekleurig bovenwerk is deze colorway een echte banger.

Reebook Court

Asphaltgold

Ook hier zijn de kenmerkende details te zien. Dit ontwerp is heel clean qua kleur, hoewel we kleinere accenten vinden in de zool, de hiel en de tong.

LT Court Blue

Foot Locker

Net als het vorige paartje is ook op dit ontwerp een opvallende kleur aangebracht op de buitenzool, de hak en de binnenvoering, de komen namelijk in het koningsblauw. Verder verschilt dit silhouet niet veel van de andere kleurstellingen.

Classics White LT Court

Asphaltgold

Hoogwaardige materialen ontmoeten vintage design op deze LT Court. Het eersteklas leren bovenwerk is een combinatie van nubuck-suède en logodetails in reliëf. De zachte badstof voering is echt retro en het TPU element voegt een authentieke look toe.

LT Court

43einhalb

Dit silhouet is perfect voor onder een spijkerbroek. Het paarjte heeft een lichtblauw bovenwerk en een witte retrozool.

LT Court Seaport Teal

De derde plaats gaat naar dit coole vintage silhouet. De heruitgave van het model uit de jaren 80 wordt geleverd met extra zacht premium leer op het bovenwerk en is afgerond met fijn suède op de hiel en de teen. De badstof voering houd je warm in de herfst en winter.

Reebok LT Court

NAKED COPENHAGEN

Deze kick heeft ook een leren bovenwerk en suède accenten. Het logo op de zijkant is superstrak, op de tong zit een rood Reebok-label. De zool is extra vergeeld om de vintage look te benadrukken.

Reebok White Black

Reebok

Onze nummer één is de klassieker in zwart en wit. Dit silhouet heeft ook hier een bovenwerk van leer en nubuck en suède leer. De logodetails in reliëf voegen nog meer vintage stijl toe.

Dit waren enkele van de top 10 Reebok LT Court Trend modellen! Welk silhouet vond je het mooist? Laat het ons weten op Instagram. Volg je ons nog niet? Dan is het hoog tijd om dat te doen.

Je kunt meer Reebok modellen vinden in onze sneaker zoekmachine >>