Skip to content
Brand

Een top 10 Nike Air Force bij Foot Locker

11 juli 2023 10:58
Een top 10 Nike Air Force bij Foot Locker

Als je denkt aan sneakers, hebben velen van jullie waarschijnlijk direct het beeld van een Nike Air Force voor ogen. Dit model is een ware legende, dat in 1982 werd geïntroduceerd als basketbalschoen en tegenwoordig onmisbaar is op straat. Ben je op zoek naar een mooie colorway?

In dit artikel laten we je een top 10 Nike Air Force bij Foot Locker zien.

Top 10 Nike Air Force bij Foot Locker

10. Nike Air Force 1 Low

Laten we beginnen met een Anniversary Edition, want de Air Force vierde vorig jaar in 2022 haar 40-jarig bestaan. Daarom heeft deze kick ook het label ‘Anniversary Edition’ op de neus. Het bovenwerk is gemaakt van suède.

9. Nike Air Force 1 Sculpt

De Nike Air Force 1 Sculpt maakt indruk met zijn geoptimaliseerde versie van het BB silhouet. In tegenstelling tot andere hoge modellen ontbreekt het enkelbandje hier om de kick een andere touch te geven. Zacht leer met een lichte textuur zorgt voor een eersteklas gevoel.

8. Nike Air Force 1 Low

Deze sneaker heeft OG-details. Het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft, zoals elke AF 1, een Air-Sole unit. Een mooi contrast tussen zwart en beige maakt het ontwerp compleet.

7. Nike Air Force 1 Low

Op zoek naar een kleurrijker ontwerp? Deze Air Force 1 Low heeft een retro-uitstraling. Omdat de kick relatief kleurrijk is, kun je hem met alles combineren.

6. Nike Air Force 1 Mid

Je sportieve geest krijgt een nieuw leven met deze vintage energie. De kick heeft iconische details van de klassieker uit ’82 en een moderne twist. De gemengde leren cupsole zorgt voor duurzaamheid en langdurig comfort.

5. Nike Air Force 1 Low

Deze Nike Air Force 1 Low heeft een dubbele Swoosh, een bovenwerk van suède en leer en een mega edgy look. Het eenvoudige ontwerp past bij iedere stijl.

4. Nike Air Force 1

Deze Nike Air Force 1 ‘Platform’ is een wat nieuwer Air Force model van het merk met de Swoosh. Wederom is het design voorzien van leer, beige details op de hiel en gouden accessoires.

3. Nike Air Force 1

Deze Air Force heeft een iets andere Swoosh. Er zitten twee Swooshes op de kick – één aan de buitenkant in kleur, de andere Swoosh aan de binnenkant en zit relatief ver naar achteren, is vrij klein en ook spiegelbeeldig omgekeerd.

2. Nike Air Force 1 Shadow

Op nummer 2 staat deze Shadow voor onze WMNS. Met een dubbele Swoosh en beige details past deze AF gewoon bij iedere outfit. Mooi voor de zomer!

1. Nike Air Force 1 Low

De klassieker en onze nummer 1 is en blijft de AF1 in All White. De sneaker is net weer op voorraad bij Foot Locker – voor WMNS en voor mannen. Op dit ontwerp zijn ook nog zwarte details te zien, die het design speciaal maken!

Welke Air Force vond jij het mooist? Laat het ons weten op onze Sneakerjagers Instagram! Voor meer sneaker inspo en updates over sneakers en streetwear kun je onze nieuwssectie bekijken.