Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low

20 mei 2022 15:15
Een eerste blik op de Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low

Billie Eilish heeft inmiddels verschillende samenwerkingen met Nike en Jordan Brand op haar naam staan, van de Air Jordan 1 KO tot de Air Force 1 High. Binnenkort zal er nog een model aan de collectie worden toegevoegd, namelijk de Nike Air Force 1 Low. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen, bekijk deze hieronder! Wanneer de sneaker zal gaan releasen is helaas nog niet bekend.

Het nieuwe paartje wijkt erg af van zijn voorganger, de Air Force 1 High. De sneaker heeft namelijk een veel drukker patchworkontwerp. Het gehele bovenwerk heeft een rasterpatroon gekregen door de vierkante en obscure vormen, die onder de stiksels zijn gelegd. Daarnaast zit er bovenop de tussenzool een rand van canvas, die extra versteviging geeft aan de schoen. Als laatste zijn de Swoosh, veterogen en hiel gemaakt van suède. Het gehele model komt in een lichtbruine tint.

Wanneer de Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low zal gaan uitkomen, is helaas nog niet bekend. Wel kunnen we alvast naar de eerste beelden hieronder kijken! Hou voor updates over de releases vooral onze release kalender in de gaten.

billie eilish
Nike x Billie
Nike x Billie
Nike x Billie
Nike x Billie
Nike x Billie