Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de A Ma Maniére x Air Jordan 5

21 april 2023 14:37
Een eerste blik op de A Ma Maniére x Air Jordan 5

A Ma Maniére heeft zijn populariteit onder andere te danken aan de release van de Air Jordan 3 in 2021, hiervoor kende maar weinigen de retailer. Inmiddels behoren de ontwerpen van James Whitner en zijn team tot de meest populaire Jordan sneakers. In 2023 zet het duo de samenwerking voort met de onlangs releasde Air Jordan 12 en niet één, maar twee kleurstellingen van de Air Jordan 5. Één van de colorways is in april 2023, aan de voeten van Whitner gespot. Werp een eerste blik hier!

Eerder waren de twee colorways nog een gerucht, nu heeft Whitner zelf de samenwerking bevestigd door tijdens de ‘Free Game’ sessie op Harvard Business School één van de paartjes aan zijn voeten te dragen.

Whitner droeg op dat moment een zwarte colorway, maar de mock-up beelden die eerder zijn uitgebracht suggereren dat er twee kleurenschema’s zullen gaan droppen.

Wat we zien is dat de paartjes in een vergelijkbare stijl komen als de eerdere samenwerkingen tussen A Ma Maniére en Air Jordan. Naast een zwarte kleurstelling wordt de schoen ook verwacht in een lichte kleur, met beide bordeauxrode accenten.

Op dit moment gaat het gerucht dat de A Ma Maniére x Air Jordan 5 collabs tijdens de feestdagen van 2023 zullen gaan releasen. Zorg dat je de Sneakerjagers release kalender in de gaten blijft houden voor de laatste updates.

A Ma Maniere x Air Jordan 5
A Ma Maniere x Air Jordan 5
A Ma Maniere x Air Jordan 5
A Ma Maniere x Air Jordan 5