Skip to content
Newsfeed

eBay opent pop-up winkel genaamd Swap ‘Em Out in Londen

22 maart 2023 16:18
eBay opent pop-up winkel genaamd Swap ‘Em Out in Londen
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

In Londen opent eBay een pop-up store genaamd ‘Swap ‘Em Out’. Op 25 maart 2023 kunnen klanten hun sneakers omruilen voor een ander paar. De winkel is slechts een beperkte tijd geopend en beschikbaar voor geselecteerde klanten met een ticket. In de pop-up store kan men hun sneakers ruilen voor zeldzame exemplaren met een waarde tussen 100 en 300 pond. Mits hun sneakers een minimale waarde van £100 hebben. Lees hier meer over de winkel!

Klanten kunnen bij eBay hun tweedehands en ongebruikte sneakers inruilen voor paartjes die tot drie keer de waarde waard zijn. Sommigen kunnen hun sneakers zelfs inruilen voor zeldzame en zeer populaire stijlen. Zoals de Nike x Off White Jordan 1 ‘Euro’, Nike Jordan 4 Kaws, en Salomon XT-6 Adv Dover Street Market Silver. Klinkt als een droom die uitkomt, toch?

Naast het ruilen van hun sneakers kunnen bezoekers genieten van andere interactieve ervaringen. Zoals een cleaning service van Sneakers ER en een authenticatie controle. Tijdens het event zijn authenticatie deskundigen aanwezig die sneakers van meer dan 100 pond kunnen controleren onder het authenticiteitgarantieprogramma van eBay.

Daarnaast kunnen gelukkige bezoekers exclusieve toegang krijgen tot de Swap ‘Em Out afterparty met live dj-sets, prijzen en entertainment. De eBay Swap ‘Em Out pop-up store gaat open op 25 maart 2023. Helaas zijn alle tickets al weggegeven, maar er is nog steeds een kans om deel uit te maken van dit geweldige evenement door je aan te melden voor de wachtlijst!

Wil je meer sneaker nieuws lezen? Klik dan op de knop hieronder!

Ebay pop-up store promo foto man strikt veter met verschillende bijzondere sneakers omzich heen