Skip to content
Brand

Dit zijn een aantal on trend New Balance modellen

17 april 2023 20:23
Dit zijn een aantal on trend New Balance modellen

New Balance is in 1906 opgericht in Boston en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest iconische merken ter wereld. Hun focus op kwaliteit, comfort en functionaliteit heeft veel fans opgeleverd. In deze blog tonen wij enkele van de meest populaire New Balance modellen, waaronder de klassieke 990 en de hedendaagse favoriet, de 550.

New Balance 550

Laten we gelijk met de deur in huis vallen met de New Balance 550, de sneaker is erg geliefd door sneakerfans over de hele wereld. Het silhouet werd voor het eerst uitgebracht in 1989, pas later werd het ontwerp populair bij skaters en op de straten. De 550 heeft een slank en gestroomlijnd silhouet met een bovenwerk van leer en een stevige rubberen zool voor grip.

Andere kenmerken zijn de perforaties op het bovenwerk voor ademend vermogen, de opvallende N-logo’s op de zijkanten en de verschillende kleurencombinaties.

New Balance 650

Als tweede de hoge variant van de 550: de New Balance 650. De elegante sneaker is geïnspireerd op een tennisdesign uit de jaren ’80, waardoor het de perfecte keuze is voor een gestroomlijnde look in het dagelijks leven. Het klassieke lederen bovenwerk is voorzien van een subtiel, maar robuust voorgevormd schuim rondom de collar, wat zorgt voor extra comfort.

New Balance 990v3

De New Balance 990v3 werd voor het eerst uitgebracht in 2012 als onderdeel van de ‘Made in USA’-collectie van het merk. Het is een geavanceerde sneaker met een bovenwerk van ademend mesh en suède, een ABZORB tussenzool voor demping en een ENCAP-technologie voor stabiliteit en ondersteuning. Het is een populaire keuze onder hardlopers en sneakerfans vanwege de combinatie van comfort, functionaliteit en stijl.

New Balance Made in UK 576

Als volgt de New Balance Made in UK 576, die wordt geproduceerd in Flimby in Engeland. Het is een klassieke sneaker met een bovenwerk van suède en mesh, een ENCAP-tussenzool voor demping en ondersteuning. Daarnaast bevat het ontwerp een duurzame rubberen buitenzool. Andere kenmerken zijn de opvallende N-logo’s op de zijkanten en de gestikte ‘Made in UK’ tekst op de hiel en de tong.

New Balance 530

Nog een silhouet die op dit moment erg populair is, is de New Balance 530. De sneaker werd voor het eerst uitgebracht in 1992. Het is een veelzijdige sneaker met een gestroomlijnd en slank silhouet. Daarnaast combineert het paar een bovenwerk van suède en mesh met een lichtgewicht REVlite-tussenzool voor demping en comfort. Het ontwerp is zowel sportief als stijlvol en kan daarom bij veel outfits gedragen worden.

New Balance 580

De New Balance 580 werd voor het eerst uitgebracht in 1996 en was oorspronkelijk bedoeld als trailrunningschoen. Opnieuw zijn de opvallende N-logo’s op de zijkanten aangebracht. Daarnaast bevat het paar een rubberen buitenzool met grip voor tractie op ruw terrein. Het is een iconische sneaker waar veel collabs hun creativiteit op hebben losgelaten.

New Balance Fresh Foam 1080V12

De New Balance Fresh Foam 1080V12 is de nieuwste versie van de populaire Fresh Foam lijn van het merk en werd in 2021 uitgebracht. Het is een geavanceerde hardloopschoen met een bovenwerk van ademend mesh en een Fresh Foam X tussenzool voor goede demping en responsiviteit. Het is daarom niet gek dat dit paartje een favoriet is onder hardlopers.

Fresh Foam 1080V12
Fresh Foam 1080V12

Dit waren een aantal New Balance modellen die op dit moment populair zijn, natuurlijk zijn er nog veel meer modellen en colorways. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van New Balance via de button hieronder!