Skip to content
Brand

Dit zijn Salomon Sportstyle sneakers die je moet kennen

3 december 2023 12:13
Dit zijn Salomon Sportstyle sneakers die je moet kennen

Salomon, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan hoogwaardige outdoor- en sportuitrusting, heeft met zijn Sportstyle sneakers zijn entree gemaakt in de sneakerwereld. Hieronder bespreken we enkele Salomon Sportstyle sneakers die je moet kennen!

De collectie omvat zowel iconische klassiekers als opvallende nieuwkomers. Om je alvast een idee te geven hebben we hieronder de beste Salomon sneakers op een rijtje gezet:

  • XT-Wings 2
  • XT-4
  • XT-6
  • ACS Pro
  • Speedcross 3
  • XT-Pathway
  • XT-Slate
  • XT-Rush 2

Salomon XT-Wings 2

Salomon XT-Wings 2 SportStyle sneaker
END.

De Salomon XT-Wings 2 is een comfortabele, ondersteunende en veelzijdige schoen, waardoor het de perfecte keuze is voor elk terrein. Het is geen verrassing dat deze schoen al vele jaren populair is onder avontuurlijke trailrunners die streven naar topprestaties!

Salomon XT-Wings 2

L47135600 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Salomon Xt Wings 2

L41085700 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-4

Salomon XT-4 SportStyle sneaker
Asphaltgold

De Salomon XT-4 heeft een indrukwekkende checklist van hi-tech techniek. Denk bijvoorbeeld aan het stabiele Agile Chassis skelet en de zachte zool met dubbele dichtheid. Doordat dit wordt gecombineerd met een vooruitstrevende kijk op esthetische expressie, kun je de XT-4 sneaker zowel op trails als in de stad rocken!

Salomon XT-4 OG 'White'

L47133000 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-4 OG 'Fiery Red'

L47024200 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-4 Delicioso Toffee

L41772000 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6

Salomon XT-6 SportStyle sneaker
END.

In 2013 maakte de Salomon XT-6 zijn debuut en groeide al snel uit tot een iconisch symbool van Salomon’s rijke erfgoed op het gebied van trailrunning. Deze lichtgewicht trailrunning schoen met veel grip en houvast is een evolutie van de XT-5, die voortkwam uit de XT-4, die op zijn beurt weer voortkwam uit de XT-Wings.

De XT-6 is dus een samenvatting van alle versies die ervoor kwamen. Het ontwerp was specifiek gericht op het uitvergroten en zichtbaar maken van de technologie van de schoen. Dit gedurfde ontwerp heeft de XT-6 uiteindelijk ook op de straat gebracht.

Salomon XT-6 'Black'

L41663500 · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6 GTX 'Desert Sage'

L47292000 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-6 Dark Sapphire

L47136600 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

XT-6 Gore-Tex

Daarnaast heeft de XT-6 ook verschillende upgrades gekregen. Eén die niet onopgemerkt is gebleven, is de samenwerking met Gore-Tex. Met deze uitvoering is de sneaker voorzien van een volledig waterdichte Gore-Tex voering, en is hij uitgerust om te presteren in de meest uitdagende omstandigheden.

Salomon XT-6 Gore-Tex Utility Black Marmalade

L41705400 · Prijs vanaf €296,-

Naar alle aanbieders

Salomon ACS

Salomon ACS SportStyle sneaker
Maha

De Salomon ACS is een eerbetoon aan een geavanceerd en essentieel ontwerp. Het is een klassieker die de wereld van trailrunning jarenlang heeft gedomineerd. Met verschillende herinterpretaties, waaronder de ACS+ en ACS Pro, waar de focus op stijl ligt, is deze sneaker nu ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Salomon ACS Pro Metal Silver Metallic

L47299100 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders

Salomon ACS Pro Advanced

L47132200 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

Salomon ACS Pro Advanced

L47179900 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

Salomon Speedcross

Salomon Speedcross 3 SportStyle sneaker
END.

De Salomon Speedcross is ontworpen om effectief te kunnen hardlopen in bergachtig terrein, waarbij het tevens stabiliteit en bescherming biedt tegen rotsen en obstakels. Deze schoen is al verschillende keren vernieuwd, waarbij in 2022 de Speedcross 6 werd geïntroduceerd.

Ondanks dat de updates zich kenmerken door steeds meer stabiliteit, demping en tractie, is de esthetiek van de schoen altijd hetzelfde gebleven. Zo heeft deze schoen een robuuste, stevige en agressieve uitstraling, gekenmerkt door de bandachtige look.

Salomon Speedcross 3

L47284000 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders

Salomon Speedcross 3 ADV

L41085500 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Salomon Speedcross 6"

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Pathway

Salomon XT-Pathway SportStyle sneaker
Zalando

De Salomon XT-Pathway mengt vertrouwde elementen met moderne productaanpassingen. Zo omvat deze schoen alle karakteristieke eigenschappen van de XT-familie, inclusief een reliëf Sensifit en Quicklace voetsteuncombinatie, samen met een beschermende veiligheidsneus. Daarnaast is deze sneaker verkrijgbaar in diverse levendige kleuropties, wat zorgt voor een krachtige visuele uitstraling.

Salomon XT-Pathway

L47134800 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Pathway Gore-Tex

L47290400 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Pathway

L47289300 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Slate

Salomon XT-Slate SportStyle sneaker
Asphaltgold

De Salomon XT-Slate brengt elementen van hardlopen, wandelen en stedelijke mode samen en uit dat met zijn opvallende ontwerp. Zo weerspiegelt het bovenwerk een herinterpretatie van een onregelmatig landschap en rotsachtig terrein. Dit wordt naadloos geïntegreerd met synthetisch leren accenten langs de vetersluiting en de voering.

Bovendien beschikt de XT-Slate over een lichtgewicht, gewafeld bovenwerk en een beschermende mudguard om je voeten te beschermen tijdens avonturen op trails!

Salomon XT-Slate Advanced

L47132700 · Prijs vanaf €154,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Slate Advanced Natura Cement Fl

L47305400 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Slate Black/ Ebony/ Frost Gray

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Rush 2

Salomon XT-Rush 2 SportStyle sneaker
Zalando

Verken het onontdekte met de Salomon XT-Rush 2. Deze sneaker combineert de functionaliteit van een trailrunner met de veelzijdigheid van een comfortabele stadsschoen. Daardoor is hij ideaal voor het verkennen van nieuwe terreinen en tegelijk geschikt voor avonturiers!

Zo biedt de enkele laag gebreide mesh aan de bovenkant ventilatie als geen ander. Daarnaast zorgt de EnergyCell-tussenzool met Sensifit-constructie voor een perfecte pasvorm en uitstekende demping tijdens het lopen.

Salomon XT-Rush 2

L47285400 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Rush 2

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Salomon XT-Rush 2

L47285300 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Hiermee eindigen we de lijst van de beste Salomon Sportstyle sneakers. Het is in ieder geval duidelijk dat Salomon een blijvende indruk markeert in de steeds evoluerende wereld van sneakers. Bovendien biedt Salomon met innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en functionele kenmerken dus een diverse collectie voor zowel de sneakerheads als de avonturiers.

Heb je jouw favoriete model uitgekozen? Gebruik dan onze sneaker zoekmachine voor een volledig overzicht van alle colorways, beschikbare maten en verkooppunten!