Skip to content
Upcoming

Dit zijn de nieuwe trend releases van Karhu

3 maart 2022 14:29
Dit zijn de nieuwe trend releases van Karhu

Het Finse merk Karhu lanceert twee nieuwe releases van de Fusion 2.0. De colorways komen in verschillende lentekleuren en droppen samen met een nieuwe Legacy 96 op 4 maart 2022. In het pack komen verschillende zomerse kleuren naar voren. De Legacy 96 heeft een vintage, atletische look en combineert de materialen leer, suède en mesh. Hier zijn alle details:

Karhu Fusion 2.0 & Legacy 96
Karhu

Karhu

Voor degene die Karhu nog niet kent, hier is een korte samenvatting. Het Finse bedrijf werd in 1916 opgericht en maakte al vroeg naam door bekende Olympische kampioenen met hun schoenen te voorzien. Daarnaast heeft het Finse merk hun eigen technologieën ontwikkeld zoals Fulcrum™- technologie. Deze technologie helpt bij het optimaliseren van sport prestaties.

De Fusion 2.0 modellen

Fusion 2.0
Fusion 2.0

De Fusion debuteerde in 1996. Binnen korte tijd werd het model een absolute favoriet van het merk. Voor een comeback van de top hardloopschoen, ging het Finse merk rond de tafel zitten met de ontwerper van toen en samen kwamen ze met het Fusion 2.0 ontwerp. De Fusion 2.0 werd uiteindelijk uitgebracht in 2015. De Fusion heeft verschillende colorways gekregen en is niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Met de twee nieuwe releases voorziet Karhu ons nu van twee frisse colorways voor de lente.

Karhu Fusion 2.0 'Iceberg Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 'Spray Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De nieuwe Karhu Legacy 96

Karhu Legacy 96
Karhu Legacy 96
Karhu Legacy 96

De Legacy werd ook voor het eerst geïntroduceerd in 1996. Het model is voorzien van luchtdemping en een EVA-middenzool. Deze technologieën maken de Legacy een geschikte hardloopschoen. Deze nieuwe colorway heeft een strak silhouet met groene en donkerblauwe accenten.

Karhu Legacy 96 'Bright White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Zoals reeds vermeld, bestaat het Fusion 2.0-pakket uit de Fusion in ‘Iceberg Green’ en ‘Spray Green’. Ook dropt morgen, 4 maart 2022, om 00:00 uur, de Legacy 96 in ‘Bright White’. Via de buttons kun je alle retailers die de nieuwe karhu releases verkopen in detail bekijken.

Mis deze Karhu release niet en download onze Sneakerjagers app om altijd up-to-date te blijven. Vergelijk hier de prijzen van andere Karhu modellen in onze sneakerzoekmachine.