Skip to content
Brand

Dit is de nieuwe adidas Back to Fitness collectie

20 januari 2024 17:06
Dit is de nieuwe adidas Back to Fitness collectie

Heb jij je jaarlijkse voornemens al omgezet in realiteit? Als je van plan bent om regelmatig te sporten, heeft adidas de perfecte nieuwe collectie voor je gelanceerd: de adidas Back to Fitness-collectie, zowel functioneel als stijlvol.

adidas Back to Fitness – outfits voor heren

Binnen de adidas collectie zijn er specifieke modellen voor zowel dames als heren. Laten we beginnen met het bekijken van outfits voor heren!

adidas Fitness Outfit Men #1

Laten we beginnen met de eerste outfit: een aansluitend longsleeve shirt gecombineerd met een relaxte joggingbroek. Beide kledingstukken zijn vervaardigd met de vochtabsorberende AEROREADY-technologie, wat ze ideaal maakt voor sportieve activiteiten.

adidas Fitness Outfit Men #2

Als joggen op je planning staat, hebben we een speciale outfit uit de nieuwe adidas fitnesscollectie voor je samengesteld. Combineer een warmhoudend shirt met lange mouwen, ideaal voor winterse runs, met de perfect passende adidas Pump Workout joggingbroek. Maak de look compleet met de adidas Dropset 2 en een heuptasje.

adidas Back to Fitness – outfits voor vrouwen

Ontdek hieronder enkele outfits voor vrouwen – de adidas Fitness-collectie bevat zowel functionele als modieuze nieuwe items!

adidas Fitness Outfit Women #1

Hier presenteren we een prachtige, levendige outfit: mix en match een sportbeha en legging met bijpassende sportschoenen voor je workouts. Maak de look compleet met een praktische pet.

adidas Fitness Outfit Women #2

We ronden het overzicht van de adidas Back to Fitness-collectie af met deze sportieve combinatie. Mix een grijze crop-top met een legging die voorzien is van mesh inzetstukken op de kuiten. Voor optimale ondersteuning draag je de adidas TLRD Impact Training High-Support sportbeha, en voor maximale ondersteuning de adidas Galaxy 6 schoenen.

Welke van de adidas Back to Fitness pieces vind jij het mooist? Laat het ons weten via de Sneakerjagers Instagram!

Kijk voor meer mode, sport en sneaker-inspiratie gerust bij ons sneakernieuws. Daar houden we je ook op de hoogte van alle sneakerreleases en meer!